Reklaam sulgub sekundi pärast

TUNTUD EESTI MEESTE toredad mõtteterad naiste kohta

Osade juttude kohaselt pärinevad mehed ja naised erinevatelt planeetidelt, sest nad on alati maailma ja iseennast natuke teistmoodi näinud. Kogusime tänase rahvusvahelise naistepäeva puhul kokku tuntud Eesti meeste toredaid mõtteid naiste kohta. 

Näitleja Tõnis Niinemets: "Olen juba ammu seisukohal, et kui mees eksib (näiteks mõne tähtpäeva meelespidamisega), on ta ära teeninud pettumuse ja meelepaha, kui aga naine, siis saab mees kuulda lauset "miks mina pean kõike meeles pidama."

Dirigent Kristjan Järvi: "Naine on mehe jaoks kõik. Naine on mehe jaoks jumalanna, ema ja kõige imelisem tüdruksõber. Naine ei pea olema meie jaoks mitte ainult hea, vaid ka seiklushimuline, enesekindel, elujõuline, sensuaalne, seksuaalselt atraktiivne."

Blogija ja kirjanik Jesper Parve: "Naine ei valeta kunagi, ta räägib just nii, nagu ta ennast hetkel tunneb. Ja kuna tundeid on nii erinevaid, mitmeid ja kiiresti vahelduvaid, siis on ka jutte erinevaid, mitmeid ja kiiresti vahelduvaid."

Kolumnist Lauri Räpp: "Osa teist on tehtud suhkrust ja jahust ja maasikavahust. Osa hoopis seiklushimust ja teadmisjanust. Vahetevahel olete te printsessid, keda tuleb päästa. Aga siis jällegi printsessid, kes hävitavad halva ja päästavad ise printsi. Ja nii mõnigi kord olete just teie see tass kanget kohvi, mis raputab meid – mehi – klaariks end odavast veinist purju joonud maailmast."

Räppar Tommy Cash: "Naised ja mehed on tegelikult eri planeetidelt. Aga osal tuleb see koostöö hästi välja ja siis tekib sümbioos."