Reklaam sulgub sekundi pärast

TUNTUD KIIRTOIDUKETI friikartulite seast leiti 3 õmblusnõela

Lahtist pärit kolmelapseline pere leidis esmaspäeva pärastlõunal Hesburgeri einest kolm viiesentimeetrist õmblusnõela. Nõelad olid peidetud friikartulite sisse, kirjutab Iltalehti. 

Lahtis elav pereema ostis esmaspäeva pärastlõunal endale ja oma lastele Hesburgerist eined. Üks osteti kaasa 9-aastasele poisile, kes oli vanavanematel külas. Ema ja pere noorim, 6-aastane laps sõid eined Hesburgeris kohapeal probleemideta ära. 13-aastane tütar ei jaksanud aga friikartuleid süüa ja võttis need kaasa. 

Kui 9-aastane perepoeg oli vanavanemate juurest ära toodud, asus ta autos oma einet sööma. "Jumal tänatud, et poeg hamburgerist alustas," sõnas pereema. 

Ka 13-aastane tütar asus autos poolelijäänud friikaid sööma ja murdis neid huvi pärast pooleks. Oma üllatuseks leidis ta ühest friikartulist aga viiesentimeetrise nõela. 9-aastase poja friikatest leiti ka teine ning take-away eine põhjast paistis kolmaski nõel. Kahest einest leiti seega kokku kolm nõela. 

"Nagu näha, võib tänapäeva maailmas juhtuda mida iganes. Tahan, et inimesed oleksid kõnealusest juhtumist teadlikud ning oskaksid vältida ohte. Ma ei saa aru, mida sellise teoga saavutada tahetakse. Järgmine kord, kui ostan friikartuleid või mis iganes toitu, siis kindlasti lõikan need hoolikalt tükkideks. Õnneks ei neelanud mu lapsed nõelasid alla," rääkis pereema. 

Ema võttis koheselt ühendust ka Hesburgeriga, kus oldi väga ehmunud. Hesburgeri kõneisik sõnas, et turvalisus on meile väga oluline, kuna toitu müües vastutavad nad klientide tervise eest. Toodete turvalisust testitakse mitmel moel, näiteks tehases kontrollitakse friikartuleid metalliotsijaga. 

Hesburgeri arvates on nõelad sattunud friikatesse hiljem ning Hesburgeri töötajates pole alust kahelda. Õnneks ei saanud keegi viga ja rohkem juhtumeid pole olnud.