Reklaam sulgub sekundi pärast

TUNTUD LAULJA EMADUSEST: “See on paras põrgu!”

Oma otsekohesuse poolest tuntud 36-aastane Briti lauljatar Paloma Faith ei karda rääkida ka rasketel ega ebamugavatel teemadel. Hiljutises ajakirjale I News antud intervjuus rääkis ühe lapse ema avameelselt, et emaks olemine ei ole alati lihtne. 

"Ära saa minust valesti aru - ma armastan oma last, aga see on paras põrgu," lausus ta. "Ei ole vahet, palju sa abi saad. Seda on raske sõnadesse panna, kui üksikult sa ennast tunned, kui pead öösel imetamise tõttu üles tõusma. Sa kaotad mingil määral eluisu, sest su hormoonid on segi ja mees norskab su kõrval. On nii palju kibestumust."

Faith sünnitas oma esimese lapse 2016. aasta detsembris. Ta on ka varasemates intervjuudes rääkinud emaks olemisest ja eriti sellest, kui raske võib väikeste laste vanematel olla. Ta on öelnud, et emadus on samal ajal parim ja ka kõige kohutavam asi, mis tema elus kunagi olnud on. Kõige raskem on Paloma sõnul just algus.

"Kuus kuud hiljem on see juba suurepärane. Tõsi küll, mul on probleeme imetamisega. Laps isegi ei vaata sinu poole. See on nii ebaviisakas. Nad ei vaata sinu poole ihaldaval pilgul, vaid umbes et anna tissi ja ole vait."