Reklaam sulgub sekundi pärast

TURUINFO: Buduaari turg LIVE on Tallinnas 21.-22.03

Non-stop ostupidu Buduaari turg LIVE avab taas uksed. Tulemas on kevade parimad turupäevad,  kus on rohkelt müüjaid, mõnusalt ruumi ja palju häid pakkumisi. Kui sa ei taha šopata internetis, kus ei saa kaupa selga proovida ja katsuda, või leiad, et poodides on hinnad liiga kõrged, siis kevadine Buduaari turg LIVE on just see õige koht, kus garderoobi uuendada. 

Non-stop ostupidu Buduaari turg LIVE avab taas uksed. Tulemas on kevade parimad turupäevad, kus on rohkelt müüjaid, mõnusalt ruumi ja palju häid pakkumisi. Kui sa ei taha šopata internetis, kus ei saa kaupa selga proovida ja katsuda, või leiad, et poodides on hinnad liiga kõrged, siis kevadine Buduaari turg LIVE on just see õige koht, kus garderoobi uuendada. 


Glamuurne ostupidu Tallinnas leiab aset 21.-22.03 Eesti Näituste messikeskuse C-hallis ning külalisi tervitavad paljud eraisikud, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Samuti on kohal erinevad ilu- ja moebrändid eksklusiivsete eripakkumistega. Kõige krooniks saab staariturul piiluda tuntud inimeste riidekappi ning Moeturul tutvuda Eesti moeloojate värske loominguga.

Külaliste meeleolu hoiavad üleval apelsinilikööri Cointreau kokteilid ja Club Hollywood, kus laupäeval toimub võimas afterparty! Liitu klubiüritusega SIIN ja võida auhindu!

Samuti on meil häid pakkumisi ning üllatusi ka meestele varuks, seega tasub kindlasti turule uudistama tulla. Silmailu on igal juhul garanteeritud. 

Päeva juhib ning šoppajaid ergutab alati stiilne ja särtsakas moeguru Ženja Fokin.

 

MILLAL? 

21.-22. märtsil Eesti Näituste messikeskuse C-hallis (Pirita tee 28). R kl 14-20, L kl 10-18.

KES TULEVAD?

Staariturule on registreerunud juba mitmed pealinna säravaimad staarid ning moegurmaanid. Näiteks on oma osalemisest teada andnud lauljatarid Getter Jaani, Liis Lemsalu, Merlyn Uusküla, Grete Klein, raadiohääl Kertu Jukkum, eksmiss Laura Kõrgemäe, näitlejanna Diana Klas, teletäht Kati Toots, modellid Marilin Kaareste, Lilian Lõhmus, Keith ja Breth Tootsi, treener ja ärinaine Egle Eller-Nabi.

Vaata, kes Eesti moekunstnikest on tulemas SIIT.  

Millised firmad oma parimate pakkumistega on tulemas, vaata SIIT.

MIS VEEL TOIMUB?

- Lounge alal pakuvad meelelahutust Club Hollywood ja Cointreau.

- Moeshow, kus modellidena astuvad üles Rapla missikandidaadid.

- Piletiostjate vahel läheb loosi kevadiselt roheline Iris Janvier kleit!

 

Tule ostma! 

Buduaari turult leiab palju põnevat nii eraisikute riidekapist kui firmade sooduspakkumiste hulgast uskumatult heade hindadega.

Sissepääs turule on 2 € ja alla 16-aastased pääsevad turule tasuta. Lisaks on võimalik soetada eksklusiivne VIP-pilet (7.90 €), millega pääseb šoppama reedel juba kell 12. See on hea võimalus parimad palad enne teisi üles leida ja rahulikult trügimata šopata. 

 

Turu ajal on parkimine Eesti Näituste messikeskuse parklates TASUTA.

Liitu ka meie Facebooki üritusega!

 

Buduaari turgu toetavad CointreauClub Hollywood ja raadio Uuno.