Reklaam sulgub sekundi pärast

ÜKS ASI, mida oma ripsmetega kunagi teha ei tohi

Enamus naisi kasutavad iga päev ripsmetušši ja koolutajat ning vahel võib ette tulla ka seda, et kui ripsmed on juba tuššiga üle võõbatud, haaratakse koolutaja järgi. See on aga üks suurimaid vigasid, mida sa oma ripsmetega teha saaksid.

Värvitud ripsmete koolutamine lõhub neid.

Enamik naisi kasutab iga päev ripsmetušši ja -koolutajat ning vahel võib ette tulla ka seda, et kui ripsmed on juba tušiga üle võõbatud, haaratakse koolutaja järele. See on aga üks suurimaid vigasid, mida sa oma ripsmetega teha saad.

Värvitud ripsmete koolutamine lõhub neid!

Kui sa kasutad ripsmekoolutajat, siis tee seda alati enne, kui sa oma ripsmeid värvima hakkad, sest tušš muudab ripsmekarvad jäigaks ning värvitud ripsmeid koolutades võivad need lihtsalt pooleks murduda. Värv moodustab karva ümber tugeva kihi ja seda koolutades rikud sa oma ripsmekarvu.

Vaatamata sellele, et tänapäevased ripsmetušid sisaldavad kõrgtehnoloogilisi ja paindlikke polümeere ja toitvaid õlisid, ei tohi värvitud ripsmete kallale koolutajaga minna.

Mis aga ripsmekoolutaja kasutamisse puutub, siis hea koolutaja ripsmekarvu ei riku - seda muidugi juhul, kui sa seda ettevaatlikult kasutad!

Allikas: makeup.lovetoknow.com