Reklaam sulgub sekundi pärast

ÜKSIKEMA AVAS OMA viimase raha eest netipoe ja juhib nüüd miljoniäri

Inglismaal Buxtonis elav kolme lapse ema kraapis 2011. aastal kokku oma viimase raha ning avas Facebookis naisteriiete netipoe. Tänaseks on pisikesest poest kasvanud äri, mille aastane käive on ligi 4 miljonit naela, vahendab Mirror. 

34-aastane Beth Bartram läks 2011. aastal lahku oma mehest ning naisel oli üksinda vaja ülal pidada kolme väikest last, kõik nooremad kui 5-aastased. Beth ei andnud alla - ta kraapis kokku oma viimase raha ning asutas netipoe. Viimases hädas ostis ta saja naela eest riideid ning lootis nädala jooksul vähemalt kümmekond kleiti maha müüa. 

E-poe pidamine nägi algusaastatel välja sedasi, et kui Beth oli õhtul lapsed magama pannud, ronis ta pööningule ja hakkas tellimustega tegelema. Naise sõnul oli seal nii külm, et pakke kokku pannes pidi tal talvemantel seljas olema. Pisikesest ettevõttest on nüüdseks saanud aga miljoniäri. Bethi firmas töötab kümme inimest ning tänavuse aasta käive läheneb 4 miljonile naelale ehk 4,6 miljonile eurole. 

Bethi ettevõtte kannab nime Fearless ning müüb lisaks riietele ka jalanõusid ja aksessuaare. Oma poe nimega soovib ta inspireerida ka teisi sarnase saatusega naisi. 

"Mood on mulle alati huvi pakkunud, aga kuna ma pole ülikoolis käinud, siis arvasin, et see rong on minu jaoks läinud. Kui äriga alustasin, olin kindel, et kui piisavalt vaeva näen, siis saan hakkama. Loodetavasti julgustab minu lugu ka teisi oma unistusi teoks tegema," rääkis Beth.