Reklaam sulgub sekundi pärast

UKU SUVISTE PALJASTAS, kuidas ta oma praeguse elukaaslase avastas

Eelmisel nädalavahetusel toimus Eesti blogimaastikul kauaoodatud üritus, nimelt leidis aset glamuurne blogiauhindade gala, kus üheks nominandiks oli ka Merilin Taimre blogiga "Paljas Porgand". Muusikust elukaaslane Uku Suviste oli samuti kohal ning toetas oma kallimat ja andis ühtlasi intervjuu ka TV 3 uudistele.

Eelmisel nädalavahetusel toimus Eesti blogimaastikul kauaoodatud üritus, nimelt leidis aset glamuurne blogiauhindade gala, kus üheks nomineerituks oli ka Merilin Taimre blogiga Paljas Porgand. Muusikust elukaaslane Uku Suviste oli samuti kohal ning toetas oma kallimat ja andis ühtlasi intervjuu ka TV3 uudistele.

Uudis Uku ja Merilini suhtest jõudis avalikkuse ette juba mõni aeg tagasi, ent seda, kuidas paar kohtus ning kuidas Uku esimest korda Merilini märkas, uuris TV3 lähemalt. 

Mees tõdeb, et tegelikult kuulis ta oma praegusest kallimast esimest korda tänu tema blogile ning nimi Paljas Porgand jäi teda kummitama. Selge on ka see, et mõlemad on suured spordihullud ning treenivad samas jõusaalis.

Kuid just blogi on see, mis Ukule silma jäi ning sealt hakkas kõik vaikselt edasi arenema.

Küsimuse peale, kas Uku on ise ka mõelnud hakata kunagi blogi pidama, muigab mees, et kui vajadus kunagi tekib, siis miks ka mitte. Praegu ta sellele mõelnud ei ole ning arvestades kiiret elutempot, et oleks see ilmselt ka ajaliselt võimalik.

Merilini blogi Paljas Porgand noppis auhinnagalal fitnessblogide arvestuses teise koha.