Reklaam sulgub sekundi pärast

ÜLESKUTSE: Hakka Buduaar TEEN suvereporteriks!

Buduaar TEEN kuulutab välja suvereporteri konkursi, milles parimad lood avaldatakse veebiajakirjas ning nende eest makstakse ka tasu. 

Oled soovinud juba ammu proovida kätt intervjueerimises? Sulle meeldib suhelda inimestega? Kui JAH, on see üleskutse just Sulle! Tee Buduaar Teen veebiajakirjaga koostööd ning teeni taskuraha. 

Osalemiseks:

Võta meiega ühendust, meie anname ette teema ning Sinu ülesandeks on leida põnev intervjueeritav, kellele esitad 3 intrigeerivat küsimust. Kui sinu intervjuu on piisavalt hea, avaldame selle ning loo eest tasume järgmise kuu 10. kuupäeval 10 € honorari (neto). Kui sinus on annet, saad meilt äkki hoopis vingema pakkumise ja hakkad palju rohkem taskuraha teenima!

Võistlusest:

1. Osaleda saavad kuni 18-aastased noored. 

2. Jälgi Buduaari veebi, et teada saada, kelle lugu üles läks.

3. Intervjuu võid teha nii kirjutatult kui videona.

4. Intervjuu ei tohi olla mujal eelnevalt jagatud või avaldatud.

5. intervjuu juurde tuleb saata ka foto (kas intervjueeritavast või sina koos intervjueeritavaga) ning pildil peab olema pildistaja luba seda pilti avaldada.

6. Lugusid võid teha nii palju kui hing ihkab! Kui teed 10 head lugu, teenid 100 €. 

Hindamine:

Toimetus vaatab saabunud lood üle ning avaldab parimaid jooksvalt iga nädal. Kui sinu lugu on ilmunud, saada meile kontonumber ja isikukood, ning kanname loole järgneval 10. kuupäeval sulle tasu üle.  

TIP: Mida kuulsam ja huvitavam inimene, seda suurem on võidu tõenäosus! 

Kõikide lugude saatjate vahel loositakse 80 € väärtuses ilukotike. 

[email protected]