Reklaam sulgub sekundi pärast

UNIKAALSE RAVITEHNOLOOGIA ABIL nahaprobleemidest priiks

Kõrgtehnoloogiline innovatsioon pakub dermatoloogilises kosmeetikas uusi võimalusi mõjutada hapetega intensiivselt naharakke, põhjustamata sealjuures agressiivseid kahjustusi, mis vajaksid taastumisaega. Unikaalne ravitehnoloogia on tunnustatud Tartu Ülikooli Kliinikumi Nahahaiguste Kliiniku arstide poolt.

Kõrgtehnoloogiline innovatsioon pakub dermatoloogilises kosmeetikas uusi võimalusi mõjutada hapetega intensiivselt naharakke, põhjustamata sealjuures agressiivseid kahjustusi, mis vajaksid taastumisaega. Unikaalne ravitehnoloogia on tunnustatud Tartu Ülikooli Kliinikumi Nahahaiguste Kliiniku arstide poolt.

Tänapäeva kosmetoloogilisele tehnoloogiale on seatud uus mõõdupuu: protseduurid peavad pakkuma kliendile silmaga nähtavaid tulemusi, neid peab saama sobitada teiste kosmetoloogiliste ja kosmeetiliste meetoditega ning samas oleks soovitav, et klient saaks kohe peale hooldust tormata tagasi oma igapäevatoimetuste juurde. 

Kohati vastuolulised nõudmised on seatud ühele ja samale preparaadile. Kuidas saab mõjuda tugevalt, kuid samas mitte jätta nähtavaid märke? Kuna mõisted „aktiivne raku-uuendus” ja „nahasõbralikkus” meeldivad meile kõigile ning elutempo kiirus suunab meid omasoodu, mõjutades samas ka teadusuuringuid, siis sellest tulenevalt on välja töötatud vastavad uued tehnoloogiad ja meetodid nahahoolduses, mida kliendid ootavad. 

Siit ka Laboratoires Renophase Paris teadlaste innovaatiline lähenemine hapete valdkonnas – sõbralikud neutraliseeritud happed, mis pakuvad ühelt poolt kõige ohutumat ja samas kõige tõhusamat tehnoloogiat naharavis. See tähendab uue põlvkonna ravimeid, mille eesmärk on rakkudes toimuvaid protsesse stimuleerida, tasakaalustada hormoontasakaalu ja taastada naha kudesid, pakkudes samal ajal naha vastupanujõu tugevdamist kaheetapilises ravis. 

Nahaprobleemide põhjused

Kuna üldjuhul on kõik nahaprobleemid tingitud vähemalt ühest kolmest tegurist, milleks on vabad radikaalid ehk keskkonna negatiivsed mõjud nagu päike, saastatus või kiirgus, hormoontaseme muutused ja naha mikrovereringe puudujäägid, siis on Laboratoires Renophase Paris oma patenteeritud aktiivained välja töötanud just eelnimetatud probleemide algtekitajaid silmas pidades. 

Seega on Laboratoires Renophase Paris poolt välja töötatud ja veenvalt rakendatud meetodid, mis võimaldavad kosmetoloogidel tulemuslikult tegeleda füsioloogilise vananemise ja fotovananemisega, ravida aknet, rosaatseat, hüperpigmentatsiooni, melasmat ja postakne nähte.

Laboratoires Renophase Paris erilise tehnoloogia omadused ja tähtsus:

1. Tugiainena tagab hüdrogeel toimeainete stabiliseerimise, seda kasutatakse seoses intramolekulaarseid muudatusi kaasava omadusega ja see tagab kaitse oksüdeerumise eest läbi kitosaani maatriksi poolt moodustatud positiivsete laengute.

2. Tagab toimeainete peaaegu täieliku imendumise läbi epidermaalse barjääri, vastupanu pöörduva vähenemise ning toimeainete tugeva kinnitumise bioadhesiooni abil naha struktuuri külge läbi COO– karboksüülioonide ja H+ amiinioonide olemasolu tõttu.

3. Tagab toimeainete kontrollitud jaotuse, et mõjuga kaasneks nende peaaegu täielik pikaajaline vabanemine. Toimeainete sihipärane ja järkjärguline vabanemine tagab raku tasandile suunatud toime.

Ioniseeritud koostisained on stabiilsed ja kaitstud, muudavad naha läbitavust ja võimendavad imendumisprotsesse. Enamgi veel, selline ainulaadne tehnoloogia tagab enneolematu, lausa 80%-lise imendumistaseme, mis on seni konkurentsitu.

www.newlook.ee

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar november-detsember 2016.