Reklaam sulgub sekundi pärast

Unistuste „Valged laevad“


Kes meist ei tea väljendit-oota nagu valget laeva! See on tähendanud meile unistust, mille täitumise tõenäosus on kaduvväike kui mitte olematu. Millise autoga  sõitis 007, kas Elvise Cadillac ongi roosa või siiski ….Mida tähendab esimene, teine ja näiteks viies generatsioon „ameeriklastele“? Millega seostada seriaali  "Knight Rider" või siis filmiseeriat "Smokey and the Bandit"? Mis või kes on poniauto?


Pühapäeva keskpäeval on teil kõigil võimalus tulla Rotermanni kvartalisse ja teha oma unistus teoks!

Tule vaatama linnaväljaku autode valikut, mis koosneb USA muskelautode ikooni- Ford Mustangi erinevatest põlvkondadest. Kohal on ka 500 hobujõudu arendav Eesti kiirendusradatelt tuttav SuperCharged Orange Mustang. Kindlasti saab näha ka rock’n’rolli kuldajastust pärinevaid tiivulisi maantee laevasid. Loomulikult ei puudu USA sportautode legendid AC Shelby Cobra  427 replica ning samade geenidega kuid uues kuues ja veelgi kurjem Dodge Viper GTS.

Et reaalsuse piirid ürituse käigus ei ähmastuks, on platsil kodumaine hea ja maitsev: lastele pannikoogid ja jäätis, isadele ehtameerikalik steik, emadele kokteilipoisid. Samuti küpsetatakse kala ja pakutakse kalasuppi. Kõike saab  piknikukorras testida (pehme istumisalune võta kaasa)!

Sündmus kõigile tasuta!

Tule pühapäeval, 16 augustil  alates kella 12.00st kuni 15.00ni Rotermanni kvartalisse, Tallinna kesklinnas, kobarkino taha platsile vaatama erinevaid Ameerika autosid!
Kui sa üles ei leia siis kliki siia http://www.rotermannikvartal.ee/asukoht/

[gallery ids="1913643"]