Reklaam sulgub sekundi pärast

UNUSTA MAGAMISTUBA! 10 kohta, kus tasub voodirõõme nautida

Seksuaalsete kogemuste viimine magamistoast välja võib olulisel määral sinu ja partneri vahelist lähedust suurendada. Lisaks saad teada, millised asjad sulle tegelikult meeldivad ja kus on sinu jaoks piir. Voodirõõmude harrastamine mujal kui magamistoas viib mõtted mujale ning lisaks suurendab ka adrenaliini.

Proovige neid kohtasid:

1. Tagahoovis

Tagahoovis seksimisel on palju häid külgi. Näiteks saate seksida väljaspool kodu ja värskes õhus, kuid te ei pea kartma vahelejäämist. Kui soovite rohkem privaatsust, püstitage tagahoovi telk.

2. Sohval

Ilmselt olete seda juba proovinud, kuid kas teadsid, et sohval saab naine palju kergemini orgasmi? Pange patju naise alaselja alla - uus nurk lisab võimalust orgasmi saamisel. 

3. Hotellis

Hotellis seksimine on suurepärane, sest seal ei pea koristama. Kirjutate ennast vaid tuppa sisse ja naudite täiel rinnal. Julgemad paarid võivad seksida ka hotellitoa rõdul või harrastada rollimängu "kaks tundmatut puhkusel".

4. Trepil

Proovige näiteks trepil tagantpoolt seksida. Te ei vaata enam iialgi treppi sama pilguga.

5. Sõbra juures

Kui seksite sõbra juures, siis peate olema hästi vaikselt. See omakorda lisab põnevust ja suurendab erutust.

6. Duši all

Duši all seksimine võib kõlada küll igavalt, aga see ei pea seda olema. Võtke kaasa libestuskreemi, veekindel vibraator ja natuke loovust.

7. Peol

Olgu tegu pulma või grillipeoga, aga avalikus kohas seksimine on väga erutav. 

8. Peegli ees

Peegli ees tagantpoolt seksimine on võimas kogemus, sest saate näha, kui erutatud te mõlemad olete.

9. Autos

Sõitke mõnele vaiksele kõrvalteele ning tehke üks kiire sessioon tagaistmel.

10. Rannas

Rannas seksimine on romantiline. Intiimpiirkonna alla tasuks aga rätik panna, sest muidu leiad liiva ka veel mitu päeva hiljem sealt, kus see olema ei peaks. 

 

allikas: Women's Health