Reklaam sulgub sekundi pärast

Unustamatu armuõhtu Bioconcepti leludega

Lähenemas on kõigi armunute poolt kauaoodatud valentinipäev ning kindlasti on paljudel paarikestel juba mõningad plaanid paigas, näiteks kuidas, kus ja kellega seda sündmust tähistada. Romantiline õhtusöök küünlavalgel või põnevad mängud kahele voodilinade vahel ... Mmm! Bioconcepti romantilisemal brändil YESforLOV on valmis pandud mõned seksikad komplektid, mis aitavad selle päeva unustamatuks muuta!

Lähenemas on kõigi armunute poolt kauaoodatud valentinipäev ning kindlasti on paljudel paarikestel juba mõningad plaanid paigas, näiteks kuidas, kus ja kellega seda sündmust tähistada. Romantiline õhtusöök küünlavalgel või põnevad mängud kahele voodilinade vahel ... Mmm! Bioconcepti romantilisemal brändil YESforLOV on valmis pandud mõned seksikad komplektid, mis aitavad selle päeva unustamatuks muuta!

YESforLOV on luksuslik ja romantiline bränd, mis toob uusi tuuli inimeste armuelusse.

YESforLOV sisaldab kõike seksuaaleluks vajalikku alates lõhnadest, kondoomidest ja libestitest kuni lõhnaküünalde, sädelevate puudrite ja huulepulkadeni. Ja lisaks veidi kavalaid ja nupukaid vigurtooteid (rohkem infot SIIN).

Nüüd aga komplektide juurde:

Komplekt nr 1:

Ideaalne komplekt voodirõõmude suurendamiseks, naudingu parandamiseks ja mängulisuse tõstmiseks! Komplekt teile mõlemale! Tooted, millele on võimatu öelda "EI"! 

Komplektis:

1) “peitusemängu” komplekt, mis sisaldab nähtamatu tindiga markerit, mille abil võid oma kehale erutavaid soove, suunavaid noolekesi ja vallatuid pilte joonista. Partneri kätte anna aga kaasas olev UV-lamp, mis paljastab sinu kehal olevad märgid ja kirjad. Oled valmis vallatuks eelmänguks, mis võimaldub sul kõik oma salajased fantaasiad täita? Aga palun!

2) Erutav massaažiõli (30 ml) on mõnusalt kerge ja mittekleepuva koostisega, ei määri riideid ega voodipesu, meelierutav lõhn paneb fantaasia tööle, õli aga hellitab ja niisutab sinu nahka. Massaaž muutub suurimaks naudinguks teile mõlemale!

3) Lõhna ja allergiavaba stimuleeriv kliitorigeel naistele (10 g) tundlikkuse suurendamiseks. Sisaldab L-karnitiini ja aminohappeid, mis mängivad suurt rolli orgasmi saamisel. Tõeline naudingugeel!

4) 2 lõhnatut salvrätti intiimsele piirkonnale. Nii mugav, et unustad, et seda üldse kasutasid!

5) Fantaasiažetoon, mis näeb välja nagu kasiinonupp ning mis ei lase teil kunagi soovide pärast tülli minna! Partner tahab üht ja sina teist? Pole probleemi, viska žetoon õhku ning lase juhusel otsustada, mida järgmisel hetkel teete!

6) Aromaatne kirsi lõhnaga pliiats kehale joonistamiseks

7) Must sulg partneri erutamiseks ja hellitamiseks ja satiinist pael silmade või käte kinni sidumiseks. Arrr!

Komplekt nr 2:

Suurepärane leid nii oma partneri üllatamiseks kui iseenda poputamiseks!

Komplekt sisaldab:

1) Imemaitsev pärlpuuder (30 g) kehale, mis muudab su vastupandamatult magusaks ja ahvatlevaks, ära imesta, kui sinu partneril tekib soov sind isegi kergelt hammustada! Puudril on fantastiline küpsise ja tuhksuhkru aroom ning isegi maitse! Pehmet ja sädelevat puudrit võid kasutada puhtal ja kuival nahal, nendes piirkondades, mida soovid, et limpsitakse ja suudeldakse (näiteks kaelale, õlgadele, rindadele). Muutu ise üheks ahvatlevaks maiustuseks!

2) Kosutav pepukreem (100 ml), millel on pehmendav ja siluv toime. Innovaatiline kreem muudab sinu pepu pringimaks, kaunimaks ja partnerile igati ahvatlevamaks! Kreem on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks.

Vastupandamatult pehmendav ja hooldav toime, mis silub pepul olevad ebatasasused.

Bioconcepti tooted sobivad meestele ja naistele, kes tahavad elust maksimumi võtta. Seks on mitmel põhjustel tervisele kasulik ning mitte mingil juhul ei tohiks see olla igav ja ühekülgne! Bioconcepti e-pood pakub suures valikus erinevaid tooteid, näiteks оrgasmikreemid, stimuleerivad geelid, libestid, erutavad parfüümid, lelud täiskasvanutele, masseerijad, komplektid paaridele, toidulisandid nii meestele kui ka naistele.

Loe lähemalt ja tutvu toodetega leheküljel www.bioconcept.eu ja osale Buduaari meesteoksjonil, kus kõik võitjad saavad ühe sellise komplekti omal valikul kingituseks!

[gallery ids="2007363,2007372,2007380"]