Reklaam sulgub sekundi pärast

USKUMATU! KÕIK SELGELTNÄGIJAD põrusid “Pealtnägija” eksperimendis

Inimesi, kes abi saamiseks selgeltnägijate poole pöörduvad, tuleb aina juurde. Täpselt sama kiiresti aga kasvab ka libaselgeltnägijate hulk, kes enesekindlalt abi pakuvad ja selle eest raha küsivad, vaatamata sellele, et nende nägemused on kaugel tõest. Just seda tõestas ka "Pealtnägija" eksperiment.

 

"Pealtnägija" korraldas eksperimendi kolmele selgeltnägijale ning saatis abivajaja Timuri koos piilukaameraga nende vastuvõtule. Timuri mureks oli kaduma läinud vend, kes kuu aega tagasi sõitis naisega pulmareisile Taisse ning pole siiani tagasi tulnud. Õnneks oli see lugu väljamõeldis. Timuri õige nimi oli Marat ning selgeltnägijatele näidatud pildil ei olnud tema vend, vaid võõrad inimesed, kes pole kunagi Tais käinud. 

Kõik kolm Eestis elavat selgeltnägijat rääkisid enesekindlalt oma versiooni ning seostasid kadunud venna naist õnnetusega, kuid ükski neist ei olnud isegi lähedal tõele. Pettumus missugune, sest lisaks aja raiskamisele võttis iga selgeltnägija ka raha.

Oma sõna ütlesid sekka ka staažikas politseinik Veiko Randlane ja kadunud inimeste otsimisega 27 aastat tegelenud Aare Rüütel, kes mõlevad kinnitavad, et pole kokku puutunud selgeltnägijatega, kes oleks reaalselt mõne traagilise loo lahendanud.

Kas sina oled selgeltnägijatelt abi saanud?