Reklaam sulgub sekundi pärast

USKUMATU LUGU: mehe murdunud suguelund paranes üsna ootamatul viisil

DMSO kasutamise kohta on palju vastakaid arvamusi - osad peavad seda imeravimiks ning teised väidavad, et DMSO kasutamine tuleks koheselt ära lõpetada. Facebookis olevas "MMS tapab tervist" grupis avaldati hiljuti screenshot, mis võetud MMS-i pooldajate grupist. Kaadril on näha imelugu, kus seisab, et mees murdis seksides oma peenise ning DMSO aitas sellel imekombel terveks saada. 

"Seksi käigus käis üks hetk raks ja mees murdis peenise. Jah, see on võimalik ja küllalt levinud probleem. Isu jahtus silmapilkselt ja valu oli ikka väga suur. Hetkega tekkisid sinised laigud peenisele ja kubemealale. Hetk peataolekut ja siis kiirelt tegutsema. DMSO kapist ja peoga otse pudelist peale. Valu võttis küll vähemaks, aga jäi valutama. Netist abi otsides oli meditsiini poolt võimalusteks kirurgiline sekkumine + tabletiravi. Ühesõnaga kindlasti arstile. 

Järgmine päev oli peenis üleni mustikalilla ja "elutu" ja suur hirm, et nii nüüd jääbki. Kuid valu oli väiksem ja tekkis tunne, et äkki ei peagi kuhugi minema. Sai siis määritud puhta DMSO-ga 4-5 korda päevas, siis juba 3 korda ja siis vaid hommikul ja õhtul. 

Sinisus kadus täielikult 5 päevaga ja teisel nädalal andis vaid tunda, otsest valu enam ei olnud. Kogu paranemine võttis 2 nädalat. Ja nüüd seisab sama hästi või isegi paremini kui enne."