Reklaam sulgub sekundi pärast

USKUMATU, VICTORIA BECKHAM, kas sa tõesti tegid seda?

Victoria Beckham on tõepoolest suutnud ennast eduka moedisainerina tõestada ning nagu enamus kõrgmoe loojaid, on ka tema kuni tänaseni disaininud rõivaid, mis sobivad pigem vaid saledatele naistele. Nüüd võttis naine aga ette uue suuna ning lõi kollektsiooni pluss-suuruses naistele.

Victoria Beckham on tõepoolest suutnud ennast eduka moedisainerina tõestada ning nagu enamik kõrgmoe loojaid, on ka tema kuni tänaseni disaininud rõivaid, mis sobivad pigem vaid saledatele naistele. Nüüd võttis naine aga ette uue suuna ning lõi kollektsiooni pluss-suuruses naistele.

Victoria tõdeb, et ta soovib pakkuda kauni disainiga rõivaid kõikidele naistele vaatamata nende vanusest, suurusest või rahvusest. Tema eesmärgiks on julgustada naisi olema nemad ise ja võimalus pakkuda sobivaid riideid ka suuremaid suuruseid kandvatele naistele on Victoria sõnul üksnes positiivne.

Lisaks sellele, et Victoria lõi uue kollektsiooni ülekaalulistele naistele, otsustas ta need rõivad suunata soodsama hinnaga ostjaskonnale ehk siis antud tooteid on võimalik osta ka neil, kes ei jaksa kalleid disainerrõivaid endale lubada.

Victoria tunneb uhkust selle üle, et nüüd saavad kõik naised endale tema loomingut lubada - vaatamata rahakotile, kehakujule, rahvusele või vanusele.

Allikas: cosmopolitan