Reklaam sulgub sekundi pärast

UUDIS! BUDUAAR TEEN BEAUTY BOX: ilus kingitus nii endale kui sõbrannale

Soovime rõõmustada kõiki noori iluhuvilisi ja panime kokku karbitäie põnevaid ilutooteid, mida ka ise hea meelega kasutame! Karbi hind tellijale on vaid 14,90 €, aga tooteid selle sees on lausa 65 euro väärtuses! Buduaar TEEN Beauty Box on müügil alates 4. detsembrist kuni karpe jätkub.

Aastatellijale soodsam hind!
Buduaar TEEN Beauty Box maksab kodutellijale 14,90 €, aga kui sul ei ole veel Buduaar TEEN ajakirja aastatellimust, siis on karbi hind sulle 20,90 €. Nüüd on hea põhjus kohe ajakirja tellimus vormistada! 
Buduaar TEEN Beauty Box sisaldab kaheksat unikaalset toodet:
D'DIFFERENCE MAKE-UP REMOVAL WIPES meigieemaldusrätikud, 24 tk 
Pehmed ja vastupidavad, 100% biolagunevast viskoosist valmistatutud meigieemaldussalvrätid. Eemaldavad nahalt mustuse ja meigi. Õrnalt lõhnastatud, niisutava ja rahustava toimega rätikud on alkoholivabad, rikastatud looduslike õlide ja aaloega. Sobivad igapäevaseks kasutamiseks, kõikidele nahatüüpidele. Asendamatud reisidel. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG-ühendeid ja värvaineid. *ECOCERT tunnistus 
 
Corny kaerabatoon, 65 g 
Tervislik vahepala ühendab endas toitvad kaerahelbed ja imelise maitseelamuse!
- Näljastele šokolaadisõpradele – täisterakaerahelveste ja kakaoga
- Näljastele jõhvikasõpradele – täisterakaerahelveste, mahlaste jõhvikate ja krõmpsuvate kõrvitsaseemnetega
- Näljastele karamellisõpradele – täisterakaerahelveste, krõmpsuvate mandlite ja kreemja karamelliga


Lotte juuksekummid, 4 tk 
Juuksesõbralikud Lotte juuksekummid on vajalikud igale väikesele ja ka suurele naisele. Sobivad krunnide, hobusesabade või üles pandud soengute tegemiseks. Ei põhjusta juuste katkemist ega pusade tekkimist. Sobivad kõikidele juuksetüüpidele.


Lirene nahka taastav kehakoorija virsikuga, 200 ml 
Mõnus kehakoorija, mis isuäratava virsikuaroomi taustal pakub sulle sensuaalse lõõgastuse. Tulemuseks on puhas, hästi lõhnav ning ideaalselt sile ja pehme nahk.
 
NYX Professional Makeup Intense Butter Gloss huuleläige
Mõnusa tekstuuri, väga hea värvipigmendi ning suud vett jooksma paneva lõhnaga. 


Frenzy pastillid 
Innovatiivne tervisetoode, millega tõesti saad kaitsta oma hambaid! Uuringud näitavad, et tarbides 5-10 grammi ksülitooli päevas, langeb oluliselt risk hambaaukude tekkeks. Nüüd on ka sinul see võimalus, sest müügile on saabunud Frenzy pastillid, mis koosnevad 97% ksülitoolist. Efektiivne päevane annus on 10 Frenzy pastilli päevas – naudi sagedasti päeva jooksul.

Lõbusad Katjes Vemoji vahukummikommid 
Naturaalsete puuviljamahladega kummikommid teevad meele rõõmsaks! Katjes kummikommid ei sisalda loomset želatiini ja sobivad ka taimetoitlastele. Veggie jes-jes-jes!


Acnecinamide kooriv puhastusgeel, 150 ml 
Koorija ja nahapuhastaja ühes tootes! Puhastab ja eemaldab õrnalt surnud naharakud. Rahustab tundlikku ja punetavat nahka. Võitleb efektiivselt põletikuliste vistrike ja komedoonidega. Turvaline ja tõhus alternatiiv antibiootikumiravile.
www.rosena.ee e-pood, Ülikooli Apteegid


Minitooted:
BioNike Acteen kooriv näopesugeel, 15 ml
Kamill Classic kätekreem, 20 ml
John Frieda Luxurious Volume Core Restore šampoon 8 ml, palsam 8 ml ja hoolduskompleks 4,5 ml

Mõnusad igapäevatooted sinu kosmeetikakotti kõik ühest kohast!
Kiirusta, kuna tooteid on piiratud koguses ja pea meeles, et Buduaar Teen ajakirja tellijale on 65 euro väärtuses tooted vaid 14,90 € eest (hind mittetellijale on 20,90 €). 
Telli Buduaar TEEN Beauty Box veebilehelt www.buduaar.ee/tellimine või osta Buduaari kontorist Põhja pst 21c Tallinnas (E-R kl 9-17). Veebist tellides saab ise järele tulla või tellida paki endale sobivasse SmartPOST postkasti.