Reklaam sulgub sekundi pärast

UUDIS: Kõikide sisustuspoodide tooted ühes kohas

Mida teha siis, kui on just nii kiire nagu on, ja aega on täpselt nii palju, et kusagilt juurde ei näpista aga samas oleks vaja uut voodit, külmikut, ahju või mõnda kolmandat sisustuselementi? Uusi sisustuspoode tekib iga päev juurde ja ilmselge on see, et kogu valikuga kursis olla on mission impossible.

Mida teha siis, kui on just nii kiire nagu on ja aega on täpselt nii palju, et kusagilt juurde ei näpista aga samas oleks vaja uut voodit, külmikut, ahju või mõnda kolmandat sisustuselementi?

Uusi sisustuspoode tekib iga päev juurde ja ilmselge on see, et kogu valikuga kursis olla on mission impossible ning üsna veendunud võib olla ka selles, et isegi kui kusagilt midagi leiad, siis midagi jääb ikkagi kahe silma vahele. Ka e-kaubamajad ei ole kõigi jaoks lahenduseks, sest pelgalt pildi ja ilusa jutu põhjal paljud endale diivanit ei osta.

Kui meil on vaja kinnisvara, siis kasutame tavaliselt mõnda tuntud kinnisvaraportaali. Kui vajame autot, siis enamik kasutab ilmselt mõnda populaarset auto-otsinugumootorit. Kuid mis on sisustusturu lahendus?

Uus ja särtsakas www.sisustus.ee internetiportaal, mis ei ole ei e-pood, ei infoliin internetis, ei järjekorde punnitus reklaamimüüjatele, on üks huvitav koht, kus tegijate sõnul asub ühes kohas kõikide Eesti sisustuspoodide tootevalik. Et siis mida?

Sisustus.ee oma kümnele tuhandele tootele läheneva sisustusvalikuga on koht, mis sai loodudki just selleks, et inimeste jalavaeva poodides tuhlamise arvelt kokku hoida ja kohana, kus oleks võimalik ära teha nö kogu „window shoping.“ Ehk kui ma vajan diivanit, mis maksab mitte rohkem kui 10 000 krooni, on moderne ja punane, siis Sisustus.ee on koht, kus ma saan teada, kust ma sellise diivani leian. Ehk ilma kodunt lahkumata saan teada seda, millised diivanid Eesti erinevates sisustuspoodides müügil on. Kasutaja jaoks on kõik tasuta ning uuel aastal on tulemas palju uusi põnevaid lisaväärtusi.

Tootevalik? Kõik sisustuspoed ühes kohas? Näha on, et palju on juba tehtud ja palju veel teha, kuid, kes lähemalt uurinud, teavad rääkida, et tootevalik täieneb kiirelt. Täna on tootevalik odavamatest brändidest nagu Jysk kallimateni nagu Inspira. Samuti ka kõik vahepeale jääv – Aatrium, ZipZip jne. 140 poodi on liitunud, mis tegijate sõnul tähendab, et kevadeks on oodata üle paarikümne sisustustoote ühes kohas. Täna on www.sisustus.ee lehel näiteks diivaneid: 242, diivanilaudu 228, voodeid 149, kummuteid 449, valgusteid ligi 500. Kokku 8608 erinevat toodet.

Mõned huvitavad tähelepanekud: sait on mõnusalt interaktiivne. Lisaks paljudele huvitavatele toodetele, on lisatud võimalus näha näiteks Tallinna taaskasutuskeskuse mööblit. Või siis võimalus müüa oma kasutatud mööblit ilma, et keegi selle eest raha küsiks.

Huvitav projekt tundub ka Sisustus.ee sponsorlus noortele kunstnikele, kes võivad oma töid läbi Sisustus.ee keskkonna müüa. Kindlasti ka koostöö Eesti juhtivate sisustus- ja ehitusajakirjadega, mis Sisustus.ee keskkonnas igakuiselt oma artikleid avaldavad, annab juurde särtsu ja koondab head mõtted ühte kokku.

Veel tekitas huvi ka tasuta disaineri nurk. Ehk appi on võetud sisedisainerid Aet Rahe ja Inna Past, kes jagavad huvilistele sisekujundusalast nõu.

Detsembris korraldas Sisustus.ee sisekujundajatele esimese seminari seminariseeriast Futuurum, kus esines teemal „Minu elu, nii nagu mina seda näen“ Soome kuulsaim disainer Ristomatti Ratia! Kui soovid näha ja kuulda rohkem sellest seminarist, siis siin näed seminari videot: http://www.sisustus.ee/futuurumvideo/ .