Reklaam sulgub sekundi pärast

UURING: KINGITUSED, MIDA EESTI MEHED tegelikult tahavad jõuluks

Mida mehed siis ikkagi jõulukingituseks soovivad? Kuna meil Buduaari kontoris ühtegi meest pole, siis tegime väikese uuringu kogu meie maja meeste seas ja uurisime, milliseid kingisoove on meie TV3, Power Hit Radio ja Star FM ning Artist3 töötavatel meeskolleegidel. Näpista siit ideid!

Üldiselt peab tõdema, et Eesti mees on kingisoovides praktiline ning meie kingisoovi päring sai suurelt osalt meestelt tüüpiliselt vastuse: "Ah, pole midagi vaja, kõik on olemas!". Power Hit Radio armastatud DJ Andres Puusepp ütleb, et tema jaoks on parim kingitus see, et teda ümbritsevad armsad ja toredad inimesed nii tööl kui kodus ja boonuseks on ka see, et ülemus on väga tore mees :) Pikema puurimise tulemusel saime siiski päris mitu lihtsat aga toimivat kingiideed. "Võimalik vaid Venemaal" saatejuht ja raadiohääl Erkki Sarapuu räägib, et tema viimase aja üks toredamaid kingitusi oli tütre poolt kingitud ja valmistatud käevõru. "Tore aksessuaar on väga hea kingiidee," usub Erkki ning lisab, et kui näiteks suitsetajale kingitust otsida, siis välgumihkel või piip pakuvad kindlasti rõõmu.  TV3 partnersuhete juht Martin Rungi tunnistab, et kõik levinud kingiideed on talle meelepärased- lips, parfüüm, hea raamat, mõne ürituse piletid või nutikell. 

Nutikas aksessuaar on mehele kingituseks alati hea valik, sõltumata vanusest. Millist kella eelistada?
Üheks heaks näiteks on korralik pulsikell, mis muuhulgas motiveerib rohkem liikuma. Flowfox on Eestis loodud pulsikellade bränd, mis pakub taskukohase hinnaga kvaliteetset mudelit Leap. Tegemist on ülimalt kerge ja stiilselt õhukese kellaga, mille sinine ja must värv on olnud eriti populaarne valik just meeste hulgas. Flowfox Leap on pakendatud kinkekarpi, mis sobib ideaalselt kuuse alla ning tagab positiivse emotsiooni kingi saajale.

TV3 programmidirektor Raimo Kummer tunneks rõõmu, kui jõuluvana tooks kuuse alla ühe komplekti meriinovillast pesu. "Neid võib alati mitu komplekti olla," ütleb vabal ajal kirglik jahi- ja kalamees ning Kütijutud.ee blogipidaja.  TV3 operaator Veiko Vares aga tunnistab, et tema sooviks päkapikkudelt mõnusat puhkusereisi. Artist3 artistide broneerimise platvormi eestvedaja Kristjan Puu tunnistab, et temale teeks kõige enam rõõmu Kristjan tunnistab, et varasematest kingitustest on olnud üks tänuväärsemaid korralik akupank. " Ma liigun palju ringi ja tihti pole kuskil võimalik telefoni laadida. Akupank on päästnud mitmeid kordi mu elu," naerab Kristjan. 

Millist akupanka valida? 
Akupankade valik on suur ja ka hinnakäärid võivad olla väga suured. Lemona Eesti pakub kvaliteetseid Raver Li-Po akupankasid, mille mahutatavus on 10 000mAh ( hetkel soodushind 12.90€ ). Akupank on universiaalne, saab kasutada tahvelarvutite, mobiiltelefonide, kaamerate, videokaamerate, MP3-mängijate, GPS-navigatsiooni, helikaartide ja teiste seadmete laadimiseks. Raveri akupangal on aku laadimise ja tühjenemise led indikaator, samuti kaitse ülelaadimise ja ülekoormuse vastu. 

Sarnaselt  TV3 menusaate "Su nägu kõlab tuttavalt" 6.hooaja võitjale Valter Soosalule  tunnistab ka Seitsmeste uudistesaate ilmapoiss ja Buduaar Ladies Night õhtujuht Juhan Krull, et sokid sobivad alati jõuluvana kingikotti. Juhan hindab kõige rohkem omatehtud kingitusi, aga kõige õnnelikumaks tegi noormehe mõne aasta eest jõuluvanalt saadud puidust kikilips, mis tol hetkel oli just turule tulnud ning igal pool palju komplimente kogus. Allan Roosileht Star FMist tunnistab Buduaarile, et temale teeks rõõmu mõni hea plaat, parfüüm, põnev riietusese või huvitava looga antiikne ese.

Oma selle aasta esimese jõulukingi sai kätte ka TV3 peadirektor Priit Leito. Vaata allpool videost, kuidas reageeris TV3 peadirektor Priit Leito Buduaari poolt kingitud My Hero Boxile ning millised olid tema lemmikud selles meestele mõeldud kinkekarbis. My Hero Boxiga saad lähemalt tutvuda ja osta ( hind alates 29€) SIIN.