Reklaam sulgub sekundi pärast

UURING KINNITAB, ET JUST SELLES VANUSES NAISED on kõige stiilsemad

Vaadates tagasi oma keskkooliaegadele, võib enamus meist kindlasti tunnistada, et see oli ajajärk, mil oma isiklik stiil ei olnud veel sada protsenti välja kujunenud ning nii mõnigi kord sai selga tõmmatud selline riietus, mida tänasel päeval enam raha eest ka ei kannaks.  

Vaadates tagasi oma keskkooliaegadele, võib enamik meist kindlasti tunnistada, et see oli ajajärk, mil oma isiklik stiil ei olnud veel sada protsenti välja kujunenud ning nii mõnigi kord sai selga tõmmatud selline riietus, mida tänasel päeval enam raha eest ka ei kannaks.  

Üheks põhjuseks võib lugeda mõistagi trendide vaheldumist, kuid veel enam asjaolu, et teatud hetkel lihtsalt jõutakse sinna punkti, kus tuntakse, et nüüd on välja kujunenud kindel stiil ja kõik, mis toimus enne, oli üksnes meeltesegadus ja katse-eksituse meetod. Hiljutises Briti ettevõtte poolt läbiviidud uuringus jõuti järeldusele, et naised jõuavad oma elus kõige stiilsemasse etappi 30selt, meestel saabub see aeg aga väheke hiljem, 36. eluaastaks. Tekib küsimus, miks just selline vanus? Kolmekümnendad on iga, kus on tekkinud suurem enesekindlus ja usaldus oma valikute suhtes ning ühtlasi on suurenenud ka palganumber, mis lubab soetada endale kvaliteetset ja stiilset toodangut. Läbiviidud uuringus osalenud naiste riidekappides on keskeltläbi 212 rõivaeset, 24 ehtekomplekti ja 7 paari disainerkingi. 

Kas sina oled täheldanud, et kolmekümnendates eluaastates inimesed on stiilsemad? 

Allikas: glamour.com