Reklaam sulgub sekundi pärast

UURING PALJASTAS: kui mitu sekspartnerit on normaalne?

Kuigi nii mõnigi meist ei soovi hea meelega rääkida, mitu sekspartnerit tal olnud on, siis tahes-tahtmata kerkib antud teema uue kallimaga päevakorda.

Online Doctor Superdrugi poolt läbi viidud küsitlus selgitas, kas inimesed tunnistavad ausalt, mitu partnerit neil olnud on või kas nad valetavad. Aga kui mitu partnerit on "normaalne"? Nendele ja ka muudele küsimustele vastas kaks tuhat inimest üle Euroopa ja Ameerika.

Naised vähendavad, mehed suurendavad

Ligikaudu 67 protsenti naistest ja 59 protsenti meestest vastas, et nad tunnistavad alati ausalt, kui mitu partnerit neil olnud on. Huvitav, kuid mitte üllatuslik, et ligi 18 protsenti meestest suurendas oma partnerite arvu. Naistest aga 19 protsenti vähendas sekspartnerite arvu. Tundub, et ikka veel arvatakse, et naised peaksid suurt sekspartnerite arvu häbenema, kuid meestel näitab see vaid nende mehelikkust.

Kust läheb piir?

Kui küsitluses uuriti, kui mitut partnerit peavad mehed naistel liiga paljuks, saadi vastuseks 14. Naised väitsid, et meestel jookseb piir 15 naisega. Meeste jaoks on naine liiga konservatiivne, kui tal on olnud kõigest 2,3 partnerit. Naistel oli vastav arv 1,9.

Naised ja mehed olid peaaegu ühehäälselt nõus, et ideaalne sekspartnerite arv kogu elu vältel on: naised vastasid 7,5 ja mehed 7,6.

Naised olid siiamaani harrastanud seksi 7 mehega. Meestel oli vastav arv 6,4.

Kas huvi kaob, kui saad teada kallima partnerite arvu?

Umbes 36 protsenti naistest arvas, et on peale mõnekuulist suhet valmis uue kallimaga oma partnerite arvust rääkima. Meestest oli 35 protsenti sama meelt.

Muuhulgas uuriti ka seda, kas partneril võib olla nii palju sekspartnereid, et sellest teada saades kaob koheselt ka huvi tema vastu. Kõikidest vastanutest 37 protsenti sõnas, et see on ebatõenäoline või vähetõenäoline. 33 protsenti olid neutraalsed. 20 protsenti vastanutest tunnistas, et huvi võib mõningal määral kaduda. 9 protsenti tunnistas, et kaotab huvi koheselt. 

 

allikas: Me Naiset