Reklaam sulgub sekundi pärast

UURING SELGITAS: kuidas mõjutab sünnikuu sinu iseloomu?

Rasedat naist ümbritsev keskkond mõjutab väga olulisel määral loote arengut ning samamoodi mõjutab last see, millistesse oludesse ta sünnib. Ajakirja Time sõnul on teadlased püüdnud leida seoseid ka selle vahel, kas sünnikuu mõjutab lapse iseloomu või mitte. Ajakirja sõnul on mõningaid seoseid ka leitud.

Kevad: märtsis, aprillis ja mais sündinud lapsed on palju optimistlikumad ja positiivsemad kui ülejääänud. Nad näevad igat langust uue võimaliku tõusuna, kuid teisest küljest satuvad kevadel sündinud lapsed teistest suurema tõenäosusega depressiooni. Kõige madalam stressinäitaja oli nende hulgas, kes on sündinud novembris.

Suvi: ka juuni, juulis ja augustis sündinud lapsed on palju optimistlikumad kui sügisel ja talvel ilmavalgust näinud lapsed. Samas kõiguvad suvel sündinute emotsioonid teiste omadest oluliselt rohkem.

Sügis: hea uudis neile, kes kangekaelselt horoskoopi usuvad - sügisel sündinute horoskoop peab isegi mingil määral paika. Olgu siis tegu sellega, et valguse määr kõigub sügisel või et tegu on vilja- ja vitamiinirikka ajaga, kuid septembris, oktoobris ja novembris sündinud inimesed ei satu iga pisiasja tõttu stressi. Samal ajal ärrituvad nad aga teistest kiiremini.

Talv: detsembris, jaanuaris ja veebruaris sündivad lapsed kannatavad tihtipeale skitsofreenia ja masenduse käes. Teisest küljest on nad palju heatujulisemad kui sügisel sündinud lapsed. Jaanuaris ja veebruaris sündinud on teistest oluliselt loovamad.