Reklaam sulgub sekundi pärast

UURISIME TANJALT, KUIDAS ta peale sünnitust kiiresti vormi sai?

Möödunud neljapäeva õhtul toimunud Eesti meelelahutusauhindade galal ei jäänud kellelegi märkamata suurepärase etteaste teinud Tanja Mihhailova-Saare (34) sünnitusjärgne superfiguur. Kohtusime sel esmaspäeval Tanja ja tema beebi Teodoriga ning ei saanud küsimata jätta, kuidas naine on end peale poja sündi nii ruttu lavavormi saanud!

"Seda on paha lausa öelda, aga ma ei ole tõesti selleks mitte midagi teinud," tänab Tanja naerdes komplimendi eest ja imestab, et tema firguur on nii palju komplimente saanud. "Mul on oma sünnituseelse vormini isegi 1,5 kilo veel minna!" 

Veebruaris emaks saanud Tanja tunnistab, et sünnitusel tekkinud komplikatsioonid ei lasknud tal pikka aega trenni teha. "Minu ainsaks treeninguks ongi lapsega jalutamine." Alles nüüd on Tanja hakanud vaikselt ka trenni tegema.

Tanja kodu lähedal asub ka Nõmme turg, kus saab end hea-parema kraamiga varustada. "Praegu on see hea aeg, et saad turult värskeid asju osta." Armastatud lauljatar pole kunagi varjanud, et armastab häid maitseid ja head toitu. "Kui ikka tahan salatit või kooki, siis seda endale ka luban!" 

Tanja tunnistab, et ka pisipoeg Teodor on hea isuga! Ehk on ema hea figuuri taastamisele kaasa aidanud ka väike Teodor.

 

Buduaar.ee