Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS INTRIIGIDEST TULVIL SARI “DOWNTON ABBEY” PRODUTESENTIDELT nüüd Eestis!

Uus draamast tulvil telekanal Epic Drama toob televaatajateni uue kaheksaosalise telesarja “Jamestown,” mis on pälvinud seitse BAFTA nominatsiooni, kaks BAFTA auhinda, ühe Emmy nominatsiooni ja ühe Emmy auhinna.

Sarja tegevus toimub 17. sajandil Briti koloonias Jamestownis, kus on 12 aastat elanud ainult mehed. Kuid siis maabuvad sinna esimesed naised - Alice, Verity ja Jocelyn, ning äratavad asula unest. Koloonias arenevad uued armastuse, iha, võimu ja ellujäämise lood. Armukolmnurgad, kibedad rivaalitsemised ja metsik konkurents põhjustavad elanike vahel konflikte. 

Sari keskendub kolmele erineva taustaga naisele, kellel pole aimugi, mis neid Ameerikas ees ootab ja millist mõju nende saabumine asumaale avaldab. Meestekeskne ühiskond ning eemalolek perest ja sõpradest ühendab omavahel muidu nii erinevad naised.

Väärib märkimist, et sarja “Jamestown” näitlejad ja võttemeeskond on kamba peale pälvinud seitse BAFTA nominatsiooni, kaks BAFTA auhinda, ühe Emmy nominatsiooni ja ühe Emmy auhinna. Ehkki sarja tegevus toimub Põhja-Ameerikas, filmiti suurem osa seriaalist Ungaris. Võtteplatsi aitas ehitada Donal Woods, kes võitis Emmy auhinna  “Downton Abbey” võtteplatsi kujundamise eest.

Intriigidest, poliitikast ja seksist tulvil sari põhineb ajaloolistel faktidel, millega on kaasahaarava loo saamiseks mänglevalt ümber käidud, aga tulemus on seda igati väärt. Hoiatuseks olgu öeldud, et lugu võtab kohati vägagi karmi ja raevuka pöörde. 

Vaata sarja “Jamestown” ja ela kaasa naistele, kes parema elu lootuses tõotatud, kuid taltsutamata maale elama asusid. Sari esilinastub telekanalil Epic Drama pühapäeval, 20. jaanuaril kell 22.00.

 

 

 

[gallery ids="2047486,2047488,2047490,2047492,2047494"]