Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS KAALULANGETAJA: -30 kg ehk keskeakriis käes

Mis mõjuks kaalulangetusele paremini kui tuhandete naiste hindav pilk? Nii otsustas Paula, et viib enda programmi läbi buduaarikate silme ees, pidades kaalublogi buduaar.ee lehtedel kuni eesmärk täidetud.


Mis mõjuks kaalulangetusele paremini kui tuhandete naiste hindav pilk? Nii otsustas Paula, et viib enda programmi läbi buduaarikate silme ees, pidades kaalublogi buduaar.ee lehel, kuni eesmärk täidetud.

Soovime Paulale edu ja kerget uute harjumuste juurutamist. Naised, toetage hakkajat kaalulangetajat heade kommentaaridega!
________________________________________ 

Ainult august ongi veel jäänud ja see lõputuna näiv suvi saab läbi. Ometi. Nüüd on just õige aeg hakata tegema plaane uueks rannahooajaks. Just nimelt, õigesti lugesite. Juba aastaid ajastan ma ma oma tippvormi saabuvaks suveks, nagu tippsportlane ajastab oma vormi mõneks suurvõistluseks. Vahepeal on olnud mitmed olümpiamängud ja maailmameistrivõistlused, suve saabudes on minu tippvorm aga endiselt seitsme maa ja mere taga. Mis siis ikka, suvi tuleb ju uuesti järgmisel aastal. Tulebki, aga 2017 suvi tuleb minu jaoks teistmoodi. Mina olen teistmoodi. Õigemini, mina ELAN teistmoodi. Olen kergem, tervem ja tugevam. Mitte ükski vabandus pole enam piisavalt hea vabandust, et seda mitte teha.

Olen ise see kõige kehvem oma aja planeerija, ikka on midagi muud vaja teha või kellelegi teisele tähelepanu pöörata. Ja see pole ka alati lihtne – mul on täistöökoht, kaks suhteliselt väikest last, ma olen laisk, mugav ning mul puudub järjepidevus. Sihikindel olen ma ainult toidu leidmises ja selle ärasöömises. Mulle meeldib süüa. See maandab, lohutab ja teeb kahjuks paksuks. Süüa kavatsen ma ka edaspidi, mingisugust näljutamist ja kiiret tulemust ma taga ajama ei hakka, lihtsalt valikud saavad olema teistsugused.

Olen kohe saamas 37aastaseks ja viimase kümne aastaga olen endale naha alla kogunud 30 kg rasva. Täitsa pekkis. Sõna otseses mõttes. Aga nüüd aitab. Lubasin endale, et leian 4-5 korda nädalas enda jaoks 45 minutit treenimiseks ja 50 eurot kuus treeninguga seotud kuludeks. Umbes-täpselt kolm aastat tagasi tellisin omale Marek Kalmuse käest kavad ja voila!, siin ma nüüd olengi. Teate ju küll seda, et homme alustan või esmaspäeval alustan või pärast jõule alustan või 1. jaanuaril alustan jne... Nii ongi nüüd möödunud kõigest kolm väikest aastakest ja ma tõesti HOMME alustan. Homme mitmel põhjusel - esiteks pole homme esmaspäev ega 1. jaanuar. See on hea tõestus selle kohta, et alustada võib millal iganes, kui otsus on tehtud. Esimene müüt murtud. Teiseks, hmm, rohkem polegi nagu hullult häid põhjuseid. Mina ise olengi hullult hea põhjus!

Ok, vaatame siis praegused kulud üle:

1. Kalmuse kavad, 40 €
2. Uued tossud, 48,90 €
3. Joogamatt ja hantlid, 46,70 €

Uued treeningpüksid ja T-särgi luban endale siis, kui olen 15 kg seljast maha saanud. Preemiaks. Praegu ajan veel vanadega läbi. Augustis ja septembris on plaan treenida võimalikult palju õues ja kui ilm õue ei kisu, siis kodus. Spordiklubiga liitumine tuleb millalgi ette võtta küll, sellest aga siis, kui aeg on käes.

Tahad näha, kuidas ma muutun? Saadki näha. See saab olema nagu järjejutt koos fotodega. Fotod aga pole seekord illustratiivsed, vaid täiesti autentsed ja „puutumata“ ning ilmuvad siia iga nädal koos kokkuvõttega minu tegemistest ja mittetegemistest.

Hoia mu teekonnal silm peal, löö ise ka selg sirgu ja vea trennipüksid jalga ning ära ära kao.
Jälgi mind ka prettypaula.com

[gallery ids="1911234"]