Reklaam sulgub sekundi pärast

UUS TREND? Toitumisnõustajast naine sööb küpsiseid koos seemnevedelikuga

Eelmise aasta lõpus kirjutasime toitumisnõustajast ja personaaltreenerist Tracy Kiss`ist, kes pani tähele, et tema menüüs puudub B12-vitamiin. Ta uuris kirjandust mehe seemnevedeliku kohta ning sai teada, et selles on ohtralt B12-vitamiini. Seega otsustas naine spermat proovida, vahendab Stara.fi. 

Kahe lapse üksikemal polnud aga meest, kelle käest spermat küsida. Õnneks oli naise hea sõber nõus kolm korda nädalas talle spermat toimetama. 

Üsna pea märkas naine, et sperma mõjub talle positiivsel moel ja nüüd joob naine seda igal hommikul. Ta segab sperma banaanide, seemnete ja mandlipiimaga ning saab selliselt vitamiinirohke smuuti. Kiss sõnas, et iga spermalaadung maitseb erinevalt, olenevalt sellest, mida sõber söönud on. 

Nüüd on aga naine leidnud uue viisi, kuidas spermat tarvitada. Nimelt on ta hakanud seda küpsiste peale määrima. Tracy postitas Youtube`i ka video, kus ta esitleb proteiiniküpsiste retsepti. Ühe toorainena kasutab naine sõbra poolt annetatud spermat. Ta valab seemnevedeliku jahtunud küpsiste peale ning seejärel sööb need ära. 

Kiss on tunnistanud, et mitte kõik ei jaga tema vaimustust sperma joomisest, kuigi üks teelusikatäis on tervisele väga kasulik. Lisaks joomisele määrib naine spermat ka oma näole. Nimelt aitab see tal nahka nooruslikuna hoida. 

Vaata tervislikku retsepti allolevat videost: