Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, KUIDAS sünnikuupäev su elu mõjutab

Numeroloogia on arvude ja teatud sündmuste müstilise seose uurimine. Kõige tugevam näitaja, milliseks inimese elutee kujuneb, on tema sünnikuupäev. Vaata, mida sinu sünnikuupäev sulle eluteele kaasa annab:

1. päeval sündinud

Tere, juhtimisoskus! Number 1 annab sulle kogu energia ja enesekindluse, mida vajad, et suurkontserni juhtida. Näed laiemat pilti, kuid sul ei pruugi jaguda tähelepanu detailidele, mis on vajalikud kellegi teise alluvuses töötamiseks.

2. päeval sündinud 

Oled emotsionaalne, lähed suure inimgrupi ees närvi, kuid sul on uskumatu võime sõbruneda. Tundlikkuse tõttu ei pruugi sa oma tundeid väljendada. Suur vajadus kiindumuse järele.

3. päeval sündinud 

Number kolm annab suure elujõu. Vaatamata tagasilöökidele sammud sa edasi oma eesmärkide poole. Leiad alati tee tagasi.

4. päeval sündinud 

Kuu 4. päeval sündinud on andekad juhid ja korraldajad. Oled vastutustundlikum, vankumatum ja distsiplineeritum kui enamik teisi. Sul võib olla kombeks oma tundeid maha suruda ning samuti probleeme kiindumuse väljendamisega.

5. päeval sündinud 

Oled rahutu. Sul on vaja sageli muutusi, reisimist ja uute ideedega kokku puutumist. Kui sa seda ei saa, hakkab su elujõud taanduma. Sul on kiire mõistus ning oled tark ja vaimukas. Oma hea kohanemisvõime tõttu oled edumeelne mõtleja ja sul on kalduvus öelda „ei“ vastutusele, sest sulle ei meeldi olla seotud.

6. päeval sündinud 

6. päeval sündinud on tavaliselt rohkem avatud ja ausad kõigi vastu. Nad on rohkem hoolivamad perekonna ja sõprade vastu. Sõltumata sellest, kuidas sa oma elu elad, number kuue energia lisab su isiksusele hoolivust ja kaastunnet.

7. päeval sündinud 

Olles enesekeskne ja pisut kangekaelne, töötad paremini üksi kui ülemuse alluvuses. Sind on õnnistatud uskumatu intuitsioonivõimega ja peaksid alati järgima oma kõhutunnet, mis ei juhata valesti. Sul on võime analüüsida inimeste vaimset seisundit ja tihti võid isegi olla perfektsionist.

8. päeval sündinud

Sa sobid ettevõtte juhiks hästi, kuna soovid kõike kontrollida. 8. päeval sündinud oskavad rahaga ümber käia, samuti on nad rahaasjades usaldusväärsed, kuna on oma olemuselt ääriselt idealistlikud. Sõltumata sellest, milline on su töö või valitud karjäär, raha jõuab sinuni hõlpsalt.

9. päeval sündinud 

Oled tõeline humanitaar, kuid ei näita seda sageli välja. Hoolid sügavalt teiste heaolust ja töötad tiimides kõige paremini, sest oled loomult tolerantne ja helde. Kuid oma mõistva olemuse tõttu võid sageli sattuda dramaatilistesse olukordadesse. Peaksid veenduma, et sa ei anna rohkem kui vastu saad. Pahandad, kui teid ei hinnata.

10. päeval sündinud

Sul on kogu number 1 energia (sama juhtimisoskus), kuid numbri 10 energia võib neid omadusi liialdada, mistõttu võid muutuda kamandavaks. Sul on suur tahtejõud ja enesekindlus, kuid pead veenduma, et sa ei laseks asju käest libiseda.

11. päeval sündinud 

Teed teistega hästi koostööd, sest sul on oskus veenda neid oma veetlusega kõike tegema. Oled vaimne, teadlik ja tundlik. Sul on hästi arenenud  analüütiline meel, kuid oled pigem unistaja kui tegija. Kui oled suuteline leidma inimese, kes suudab sinu nägemuse realiseerida, võid olla loovates ettevõtmistes väga edukas.

12. päeval sündinud 

Sul on numbri 3 energia, mis aitab sul kõigist füüsilistest või vaimsetest tagasilöökidest kiiresti üle saada. Sul on võime esindeda hästi masside ees, mis tähendab, et oled hea esmamulje looja. Sul on ratsionaalne mõistus ja suhtud asjadesse loogiliselt, kuid sul on kalduvus hüpata ühest asjast teise.

13. päeval sündinud 

Oled siiras, aus ja töökas. Näed iga päev vaeva, et oma eesmärki täita, kuid liigne vajadus kõike perfektselt teha häirib teisi lähedalseisvaid inimesi. Võidolla sallimatu nende suhtes, kes ei hooli või ei pööra tähelepanu pisiasjadele.

14. päeval sündinud 

Oled andekas ideede töötlemisel, süstematiseerimisel ja korraldamisel. Sa ei talu abosluutselt rutiini. Pead iga päev oma argipäevas väikese muudatuse tegema, sest kaks päeva järjest sama asja tegemine muudab sind juba rahutuks.

15. päeval sündinud 

Oled vastutustundlik inimene. Oled võimeline kandma kodu- ja pereelu kohustusi oma õlgadel. Püüdled alati tasakaalu poole. Tung harmoonia järele muudab sind andvaks ja hoolivaks inimeseks, kuna tahad kindel olla, et sinu elus olevate inimeste eest hoolitsetakse. Sul võivad olla paremini arenenud teatud kunstilised võimed, mistõttu oled hea söögitegemises ja õpetamises.

16. päeval sündinud

Sind võib vaevata üksildustunne, millega kaasneb paradoksaalne soov töötada üksi.  Ehkki võid olla emotsionaalne, võib sul oma tunnete väljendamine olla keeruline. See esitab sulle ka väljakutse füüsilise kiindumuse väljendamiseks. Olles introspektiivne ja kangekaelne, võib püsivate suhete hoidmine olla keeruline.

17. päeval sündinud

17 viitab sellele, et sul on rahaliselt väga vedanud, kuna see arv käib käsikäes ettevõtlusega.  Saad hästi hakkama suurte rahasummade ja suuremahuliste projektidega. Oled eesmärgile orienteeritud ja äärmiselt ambitsioonikas, kuid sul võib olla probleeme alustatud projektide lõpule viimisega.

18. päeval sündinud

Töötad grupis hästi, kuid samal ajal soovid säilitada oma individuaalsust. Sinu lähenemine äritegevusele on liialt healoomuline, mistõttu on lihtne sinult nahk üle kõrvade tõmmata.

19. päeval sündinud

Oma olemuselt oled väga iseseisev, kuid sul võib olla mitmeid (nii füüsilisi kui ka vaimseid) takistusi, et saada nii iseseisvaks, kui ise seda soovid.  Sa ei järgi soovitud tulemuste saamiseks reegleid ega võta väga nõu kuulda. Võimalik, et kukud samasse ämbrisse mitu korda.

20. päeval sündinud

Oled sooja südamega ja otsid pidevalt teiste kiindumust, kuid sul on ka kalduvus olla väga tujukas ja eemalduda emotsionaalselt teistest inimestest.  See muudab sind depressiivseks ning kui oled langenud depressiooni, on sellest väga raske välja tulla. Kuid kui asjad lähevad hästi, tunned sa rõõmu kõigest. Sinu õnne võti seisneb selles, et pead saavutama oma emotsioonide üle suurema kontrolli.

21. päeval sündinud

Suudad väga hea esmamulje jätta oma oskusega suhelda väga vabalt. Oled andekas kõigis valdkondades, mis hõlmab teabe töötlemist, kas tehnoloogia, avaliku esinemise või kirjutamise valdkonnas. Oskad panna inimesi ennast kuulama. Sul on oskus teisi mõista ja oma arvamust avaldada. Sa peaksid olema rohkem kannatlikum ja tähelepanelikum teiste ärakuulamisel.

22. päeval sündinud

Mõnikord võid projektide ellu viimiseks kasutada ebaharilikku lähenemisviisi, kuid töö saab alati tehtud. Noorena võid olla väga kangekaelne, hiljem õpid rohkem paindlikkust. Pöörad vähe tähelepanu detailidele ja alati tasub oma töö üle vaadata. Tõenäoliselt pühendad oma elu projektidele, mis teenivad suuremat hüvangut ja vigadel võivad olla halvad tagajärjed.

23. päeval sündinud

Tõenäoliselt naudid tööd, mis hõlmab reisimist ja kohtumist erineva kultuuritaustaga inimestega.  Isegi kui sa ei reisi töö pärast, on sul tõenäoliselt suur seltskond täiesti erineva taustaga sõpru, kes rikastavad su arusaamist maailmast ja muudavad selle sinu jaoks huvitavamaks.

24. päeval sündinud

Hoolid oma elus kõigist, justkui nad oleksid su oma perekond. Nagu lumememm Olaf "Lumekuninganna" multikast, armastad ka "sooje kallistusi" ning annad neid sageli. Sul on tervendav puudutus ja jagad armastust kõigile su ümber olevatele inimestele. Puhked tihti nutma kui oled õnnelik. 

25. päeval sündinud

Sul on eriline huvi tehnika, teaduse ja muude reaalainete vastu. Seetõttu põhinevad sinu otsused loogikal, mitte emotsioonidel. Sul võib olla kalduvus isoleerida end teistest.

26. päeval sündinud

Sinu jaoks tuleb raha teenimine loomulikult. Oled ambitsioonikas ja saavutad kõik oma eesmärgid, olles seejuures hea koostööpartner ja kiire kohaneja. Sulle sobib juhtpositsioon, sest oled seltskondlik, aga samas diplomaatiline. Samuti oled äärmiselt kohanemisvõimeline, mis teeb uute väljakutsete vastuvõtmise lihtsaks.

27. päeval sündinud

Oled omakasupüüdmatu humanitaar ja paned oma aja tegevustesse ja organisatsioonidesse, mis teenivad suuremat hüve.  Sa mõistad, et inimkond tervikuna peab koostööd tegema ja üksteist aitama, nii et mässad suure tõenäosusega ebaõigluse vastu.

28. päeval sündinud

Oled sündinud sellise enesekindlusega, et teised peavad lugema eneseabiraamatuid, et proovida seda eneses leida. Seetõttu oled ka teerajaja, kes viib oma ideede abil ellu muudatusi. Oled loomulik juht, kuid nagu igal juhil, võib ka sul olla keeruline teiste nõuandeid kuulata. Sul oleks mõistlik nende nõuandeid siiski arvesse võtta, sest pidevalt tulevikule kontsentreerudes võivad olulised detailid olevikus nägemata jääda.

29. päeval sündinud

Oled idealist ja kunstiinimene. Sul puudub ärivaist, kuid kui leiad äripartneri või mänedžeri, tõuseb sinu edu uuele kõrgusele.

30. päeval sündinud

Pead äärmiselt oluliseks oma arvamuse välja ütlemist. Sulle meeldib osa võtta kõnedebattidest. Kuid pead rohkem keskenduma oma sisemisele minale, nii et sa ei muutuks inimarvutiks, mis lihtsalt väljendab seisukohti, mida oled kuskilt mujalt lugenud.

31. päeval sündinud

Ükskõik, millele mõtled, saavutad selle kindlasti. Sinu lähenemine tööle, suhetele ja elule on originaalne, kuid kangekaelne. Sulle oleks kasulik, kui oleksid pisut paindlikum. Juhul kui on tagasilööke, ei jäta sa asja pooleli. Kui jääd keskendunuks ega hajuta oma energiat laiali, siis teed palju ära.
 
Allikas: Elite Daily