Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLINE ARMAS TÜDRUK VÕITIS BUDUAAR TEEN kaanestaari stiilis pildistamise!

Mai algusest kuni augusti keskpaigani toimus tore Avon #yeschallenge, mis hõlmas Facebooki, Instagrami või Snapchat'i. Esimene challenge oli vinge selfie huuletooni fookusega. Teine challenge kutsus üles rokitšiki stiili näitama, kolmas aga oma lemmikkunstnikust või ägedast kunstiteosest inspireeritud meiki tegema. Peaauhinnaks oli kaanestaari stiilis pildistamine Buduaar TEEN ajakirja jaoks. 

Tere tulemast tähtede taevasse Buduaar Teeni ja Avoni uus särav täht Marie Liset! See 11aastane rõõmsameelne Tartu tüdruk võlus meid juba Instagramis oma energia, pühendumise ja graatsiaga. Marie Liseti suurimaks kireks on tantsimine ja eriti show-tants. Tantsu õpib ta Shaté tantsukoolis ning lisaks grupitantsule teeb ta karjääri ka soolotantsijana. „Esineda mulle meeldib ja laval tunnen end väga enesekindlalt,” räägib tüdruk, kes käitub ka meie fotokaamera ees nagu tõeline modell. Tantsukirg viib Marie Liseti tihti võistlustele, kus meik peab olema tasemel, et massist välja paista. Sellistes olukordades on tüdruku ihumeikariks tema ema. „Igapäevaselt Marie meiki ei kanna, ainult siis, kui on esinemised,” täpsustab ema ja lisab, et tüdrukul on siiski omad lemmiktooted ema meigikotis, mis aeg-ajalt pätsamisele lähevad – huuleläiked ja vahel ka kulmupliiats. 

Suvel tegi Marie palju põnevat. Üks meeldejäävamaid ettevõtmisi oli Ruhnus väljakaevamistel osalemine, kuhu tüdruk sai minna tänu geoloogist vanaisale. „Ilmad olid kehvad ning rand jäi külastamata, küll aga maitses Ruhnu kala suurepäraselt,” ütleb Marie. Lisaks jõudis tüdruk neljas suvelaagris osaleda, kuid suve tippsündmuseks oli kahtlemata Weekend Festivali külastamine. Weekendi pääse oli sünnipäevakingitus perelt ja üritust külastatigi kogu perega. Festivalile võeti kaasa isegi 5-aastane väikevend. „Me mõlemad oleme suured Martin Garrixi fännid,” räägib Marie. Marie peres tehakse väga palju tegevusi koos, niisama puhkepäev on pigem harv juhus. Koos käiakse näiteks seenemetsas või vahel ka niisama jalutamas või kinos. Täpselt nii, kuidas parajasti tuju on. 

Avon Challenge’it märkas Marie juhuslikult Instagramis ringi vaadates, millest otsustas kohe osa võtta. Esimeseks ülesandeks oli vaja punaste huultega pilti, mille jaoks Marie eraldi vaeva nägema ei pidanud, sest sobiv pilt oli juba varem tehtud. Nimelt oli Mariel äsja tantsukooliga esinemine tuletõrjuja kavaga ning sealsed punased huuled sobisid suurepäraselt. Fantaasiameik sündis aga festivali raames. Avoni meigitooteid kiidab Marie väga ning on õnnelik, et nüüd on ka temal isiklikud meigiasjad.