Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLISE HUMOORIKA teoga sai hakkama Tanja Mihhailova-Saar

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar said pea kolm kuud tagasi esmakordselt lapsevanemateks. Kauaoodatud pisibeebi nägi ilmavalgust 16. veebruaril. Nüüdseks on mõlemad oma uue rolliga juba ka kenasti kohanenud ning naudivad elu lapsevanematena täiel rinnal. 

Kui enne emaks saamist postitas Tanja sotsiaalmeediasse pilte enda tegemistest, siis peale seda, kui Teodor nende ellu saabus, on fookuses pikem pisibeebi ning kõik, mis seotud lapsevanemaks olemisega. On see ju ka täiesti mõistetav - värskete lapsevanemate elu tiirleb alguses ümber lapse ning nende graafik sõltub täielikult beebist. 

Hiljuti postitas Tanja oma Instagrami kontole aga video, mis on seotud naise endaga ning tõestab taaskordselt, et alati säraval lauljataril on hea huumorisoon ja ta oskab enda üle nalja heita. 

Nimelt kannab Tanja videol uhket kanakostüümi ning vihub rõõmsa naeratusega tibutantsu. Humoorikas klipp on kogunud juba pea 7000 meeldimist ning üks lauljatari fännidest soovib nii Tanjale, kui ka teistele tibuemmedele head emadepäeva.