Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLISE VANKRIGA Grete Klein varsti ringi kärutama hakkab

Teleseriaalist "Padjaklubi" tuntuks saanud Grete Klein on teleprodutsendist kallima Ergo Kullaga koos olnud üle-eelmise aasta kevadest saati ning eelmise aasta jaanuaris tegid noored oma suhte ka avalikuks. 

Grete ja Ergo armuõnn paistab igati õitsevat ning oktoobris teatas Grete läbi sotsiaalmeedia ka ühe imelise uudise. Nimelt avaldas kaunitar enda Instagrami kontol foto, kus teavitas fänne oma beebiootusest. 

Iga lapseootel ja ka emaks saanud naine teab, kui tähtis on tulevasele ilmakodanikule õige vankri leidmine ning kui vanker lõpuks soetatud on, kui uhke tunne on end ette kujutada kärutamas. Hiljuti postitas Grete sotsiaalmeediasse foto sellest, mis annab aimu, millise vankri tema oma lapsele välja valinud on. Grete ei avaldanud küll otsest pilti kärust, kuid täggis foto juurde ära icandyforlandrover ning beebipoe babyshop

Kui otsida babyshopi e-poest kõnealust vankrit, selgub ka selle välimus ja hind. Vankrikomplekti eest tuleb oma kukrut kergendada lausa 1725 euro võrra. 

"Mis teeb raseda õnnelikuks? Loomulikult see kui koju tuuakse tutikas vanker," kirjutas Grete foto juurde kommentaariks. 

Vaata pilti kõnealusest vankrist siit