Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLISED KAUNITARID võtavad osa projektist “3 kuuga rannavormi”. Fotod

20. mail toimus Centennial Hotel Tallinnas uue bikiinifitnessi projekti #1€4BIKIINIFIT casting, mille raames valiti välja 30 naist, kes soovivad hakata treenima oma unistuste vormi nimel. Kokku laekus üle kahesaja sooviavalduse erinevas vanuses ja kaalus naistelt, keda ühendab üks eesmärk - parandada oma sportlikku vormi ning saada teadmisi tervislikust toitumisest.

Korraldustiim kohtus paljude huvitavate naistega üle Eesti. Kohale oli tulnud huvilisi Viljandist ja Narvast, Pärnust ja Kohtla-Järvelt, isegi Saaremaalt, kõigil kaasas oma lugu. Mitmel naisel oli näiteks iseseisvalt õnnestunud kaotada kümneid kilosid, ent viimased neist ei taha enam kuidagi alla minna. Oli palju emasid, kel mureks beebikilode kaotamine ja endise vormi taastamine, aga ka noori neide, kel spordipisik sees. Inspireerivaimad olid lood õnnetust armastusest, raskest depressioonist ja koolikiusamisest ehk raskustest, millest need tugevad naised on üle saanud ning mis on neid toonud spordi juurde.

Projekti ametlik stardipauk antakse 1. juulil ning aktiivset trenni tehakse kuni oktoobri alguseni. Igal nädalal toimub ka üks ühistreening, töötuba või hoopis koolitus mõnelt fitnessmaailma tegijalt, mis peaks osalejaid motiveerima sel raskel teel edasi liikuma.

#teamlumiste treenerite Anastasia Gavrise ja Marek Kalmuse sõnul on tegemist eelkõige tervislikku ja sportlikku eluviisi propageeriva projektiga, mille eesmärk on nii-öelda tavainimesest profisportlase voolimine. Osalejatele on antud lubadus, et kui nad täpselt treenerite juhtnööre ning oma personaalset treening- ja toitumiskava järgivad, siis juba sel sügisel, 13. oktoobril, võiks nad olla valmis astuma EMV lavalaudadele. Loomulikult jälgitakse naiste vormi jooksvalt ning vajadusel tehakse kavades ka korrektuure.

Projekti pääsenud naised aga ei hakka mitte ainult treenima, vaid ka võistlevad omavahel. See tähendab, et periooditi hakkavad need, kelle areng pole piisavalt kiire, kelle tulemused on kesised või kellel pole piisavalt fännide poolthääli, välja langema, kuni järele jäävad parimatest parimad, TOP10. Oma lemmiku poolt hääletamine on küll tasuline, ent kannab endas heategevuslikku eesmärki. Nimelt antakse kogu projektist teenitud kasum heategevuseks. Registreerumisel kogutud rahasumma, millele korraldusmeeskond ka omalt poolt väikese panuse juurde pani, kokku 402 eurot, otsustati “kulutada” rallipartide ostmiseks ehk teisisõnu toetatakse Vähihaigete Laste Vanemate Liitu ning osaletakse nende poolt korraldataval pardirallil.

Kui soovid sellest projektist lähemalt lugeda ning alates juulist ka osalejatele kaasa elada, siis vaata Facebooki www.facebook.com/bikiinivorm või Instagrami @bikiinivorm.

 


[gallery ids="2049855,2049857,2049859,2049861,2049863,2049869,2049879,2049884,2049887,2049889,2049891,2049893,2049895,2049897"]