Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MILLIST ILMA lubavad Suvemodell 2019 finalistid

Buduaar.ee on juba kümme aastat pakkunud võimalust säravatel tütarlastel muuta oma suvi põnevamaks ja näidata oma mitmekülgsust, osaledes konkursil Buduaar Summer Model. Suve suurima modellivõistluse Jelly Beans Factory & Buduaar Summer Model 2019 kümme finalisti on tänaseks selgunud ning lugesid eile "Seitsmeste" ilmateadet. Vaata, kuidas tüdrukud hakkama said!

Finalistid astuvad juba sel reedel, 9. augustil üles ürituse finaalis. Suvemodell 2019 finalistideks on Iris Abdullajev, Ingrid Vlassova, Oksana Lõssenko, Marion Kask, Liina Laur, Viktoria Latkin, Nelli Baljasn, Eliisa Abramova, Aule Õun ja Lyseth Luts.

Koguneme Port Arturi kaubanduskeskuse katusel särava restorani Umberto suveterrassile, et elada kaasa kümnele suvemodelli kandidaadile ning valida välja see üks ja ainus Jelly Beans Factory & Buduaar Summer Model 2019.

Neiu astuvad üles kolmes voorus: talendivoor, moesõu, küsimuste voor. Žüriisse kuuluvad nii toetajate Jelly Beans Factory, Buduaar, Tradehouse ja BonMerité esindajad kui ka avaliku elu tegelased.

Auhinnafondi kuuluvad kingitused Jelly Beans Factory'lt, Tradehouse'ilt, BonMeritélt, Dermosililt, Lanvinilt, ja Wasa Resorti poolt. Buduaari kolm lemmikut saavad võimaluse katsetada modelliks olemist sügisnumbri moeseerias. 

Külalisi tervitab eriti seksika tervitusjoogiga Beefeater Pink. Garanteeritud on meeleolukas programm, üllatused ning kõige ilusamad naised. Meeleolu loob DJ ja õhtut juhib šarmantne Ersto Põlluaas.

BRONEERI LAUD 9.08 KELL 19.00 Umbertosse ning naudi õhtut ja meeleolukat programmi Buduaari ja säravate inimeste seltsis. Laudade broneerimiseks kirjuta [email protected] või helista (+372) 560 03666.

Ametlik Summer Model 2019 ürituse afterparty toimub klubis Sugar. Umberto peo külalistele sissepääs sooduskoodiga.