Reklaam sulgub sekundi pärast

VAATA, MITU KUUPALKA maksavad Elina Nechayeva kleidid

Üsna pikka aega pakkus suurt kõneainet Elina Nechayeva lava-show Lissabonis ning see, kas tervet lava kattev kleit Eurovisioonile üldse jõuab. Maksis ju erilahendusega kleit kosmilised 65 000 eurot. Lõpuks leiti sponsorid, kes olid nõus Elinat toetama ning kleit reisis koos lauljatariga Eurovisioonile. Lisaks kallile lavakostüümile, koosneb aga ka naise ülejäänud rõivistu hinnalisest tippmoest, vahendab Kroonika

Kristina Viirpalu, kes on pälvinud ka Eesti parima moekunstniku auhinna, andis oma moemajast Elinale Lissabonis kandmiseks kaasa lausa 7 erinevat komplekti. Lühikese aja jooksul on kaunid rõivad juba ka ohtralt kiidusõnu ja tähelepanu saanud. Kroonika andmetel maksavad Elinale kaasaantud komplektid kokku lausa 20 000 eurot, mis on Eesti mõistes üsna kallis hinnaklass ning üsna mitme inimese kuupalk. 

Kristina Viirpalu rääkis ajakirjale antud intervjuus, et spetsiaalselt Elinale tegi ta vaid paar kostüümi. Ülejäänud olid juba valmis tööd, mis lauljatarile kui valatult selga sobisid.

Loe täispikka artiklit siit