Reklaam sulgub sekundi pärast

VÄGA HALB INIMESETÜÜP, kes tuleks oma elust kohe välja visata

Kõik inimesed on erinevad ning igal ühel meist on omad plussid ja miinused, kuid on inimesi, kelle miinused on niivõrd suured, et nendega suhtlemine sõna otseses mõttes kahjustab sinu tervist. Seega on targem selliseid inimesi oma ellu üldse mitte lasta.

Kõik inimesed on erinevad ning igaühel meist on omad plussid ja miinused, kuid on inimesi, kelle miinused on niivõrd suured, et nendega suhtlemine sõna otseses mõttes kahjustab sinu tervist. Seega on targem selliseid inimesi oma ellu üldse mitte lasta.

Kõige hullemaks inimesetüübiks peetakse manipuleerijaid ning siinkohal tasub tõepoolest ettevaatlik olla, sest kui see inimene sinu ellu saabub, ei pruugi sa alguses isegi aru saada, milline ta oma loomuselt on.

Manipuleerijatel on alati olemas salaplaan, kuidas endale kasu lõigata ja ennast alati kõige paremas valguses näidata. Nad oskavad tunnetega mängida, keerutada ning panna inimesed oma pilli järgi tantsima nii osavalt, et nad ei saa sellest isegi aru.

Manipuleerija ei jää kunagi süüdi, kuigi tegelikult on ta enamasti kõikide probleemide tekitaja.

Nad ei anna kunagi midagi vastu, kuid võtavad kõik, mis võimalik.

Manipuleerija tunned ära oma sisetunnet kuulates - ta suhtleb sinuga alati üksnes siis, kui tal sinult midagi vaja on. Kui aga sinul on vaja abi, siis ei ole teda kusagil.

Allikas: psychology today