Reklaam sulgub sekundi pärast

VÄIKE AKSESSUAAR, mis muudab tähtsa sündmuse veel erilisemaks

Iga küünlafänn teab, et küünalde põletamise hooaeg ei ole mitte ainult pimedal talveperioodil, vaid ka suvekuudel muudab see väike aksessuaar sinu kaunid hetked veel kaunimaks.

Iga küünlafänn teab, et küünalde põletamise hooaeg ei ole mitte ainult pimedal talveperioodil, vaid ka suvekuudel muudab see väike aksessuaar sinu kaunid hetked veel kaunimaks.

Mõned kuud tagasi saabusid Eestisse müügile mujal maailmas ülipopulaarsed Yankee küünlad, mille sünnilugu on sama kaunis kui nende välimus ja aroom. Nimelt sündisid küünlad poja soovist kinkida emale midagi erilist ja mis saaks olla kaunim kingitus kui omatehtud küünal. Nii sündisidki Aameerikas viiskümmend aastat tagasi maailmakuulsad Yankee küünlad, mida võib täna leida ligi kahesaja erineva aroomiga.

Küünlad sobivad suurpäraselt igasse koju, sest nende taht koosneb 100% naturaalsetest kiududest ning küünalde aroom ei ole kahjulik meie hingamisteedele. Lisaks on küünlad kuumuskindlas klaaspurgis, mille kaanega on turvaline ka leek summutada.

Yankee sadadest erinevatest aroomiga küünaldest leiavad kõik endale sobiva. Need, kes ei ole lillelõhnafännid, võivad piiluda meestele mõeldud sarja poole, kus domineerib aromaatne muskus, või piiluda hoopis noortesarja, mille lõhnanoodid viivad sind maitsvasse Tutti Frutti kommikotti!

Millisteks erilisteks hetkedeks peaks kindlasti küünlaid varuma?

Kas teadsid, et suuremaid küünlaid võiks põletada korraga 8 cm, et saavutada maksimaalne tulemus?

Tüdrukuteõhtu

Aega, mil pruut viimast korda oma vabadust naudib ja oma kõige kallimate sõbrannadega meeleolukat õhtut veedab, võiks enne linna peale siirdumist veeta õdusas õhkkonnas, kus üksteisega lõbusaid seikasid vahetatakse. Õige meeleolu aitavad siingi luua sobiva aroomiga küünlad.

Pulmad

Tõenäoliselt on küünalde näol tegemist ühe odavaima ning efektseima ruumiaksessuaariga. Kõige lihtsam põhjus, miks küünlaid võiks pulmalaual ja ruumides kasutada, on muidugi see, et küünlad muudavad kogu olustiku õdusaks ja romantiliseks. „Elav tuli annab ruumile soojust ja salapära. Lisaks võivad kaunid küünlad olla ka kujunduselementideks. Küünlaid on väga erinevaid ning nendega annab pulmalauale palju juurde lisada,” räägib hinnatud pulmakorraldaja Egerta Mändmets Egerta.ee-st. „Enda korraldatud pulmades olen kasutanud küünlaid 99% juhtudest, enim kasutatavad on silinderküünlad või siis klaasis küünlad, kuid olen kasutanud ka erinevaid värvilisi ja mustrilisi küünlaid – näiteks kuldseid, lillasid, roosasid, halle ja isegi musti,” loetleb Egerta ja lisab, et tema sõnul võiks küünlaid olla pigem rohkem kui vähem. „Ja juhul, kui pulmaõhtul peaks elekter ära kaduma, mida on ka  ette tulnud, siis küünlad päästavad päeva!” meenutab Egerta ja paneb kõigile siiski südamele, et küünalde kasutamine oleks ohutu.

Terrassi- ja aiapeod

Päikeseloojang, soe pleed, karge suveõhtu ja õdus küünlaleek või hoopis hoogne grillipidu heade sõpradega? Terrassid ja aiad on vaieldamatult suvel kõige hinnatumad kohad, kus mõnusalt aega veeta. Siingi aitavad õhustikku luua sobivad küünlad, mida võid asetada lihtsalt kandikule, trepile või laternasse.