Reklaam sulgub sekundi pärast

VÄIKE SALADUS, mis muudab vanniskäigu eriti lõõgastavaks

Jõulud on kohe ukse ees ning sobivate kinkide leidmine võib nii mõnelegi totaalselt stressirohkeks tegevuseks kujuneda. Kuidas leida kingitus, mis oleks ühteaegu nii praktiline kui ka südamlik?

 

Jõulud on kohe nurga taga ning kinkide ostmine ja nende väljamõtlemine võib nii mõnelegi totaalselt stressirohkeks tegevuseks olla. Kuidas kombineerida midagi romantilist, ent praktilist?

Keset jõulutralli on mõnusaks lõõgastuseks soe vann, millesse oleks patt mitte üks healõhnaliselt kihisev vannipall visata! Kustkohast sellist kingitust aga leida? Nimelt tegutsevad Viimsis noored ettevõtjad nimega Handmade Vannipallid, kelle tootevalikust võib leida taskukohase hinnaga käsitööna valmistatud vannipomme. Pallid on valmistatud täiesti naturaalsetest koostisosadest, sisaldades meeliülendava lõhnaga eeterlikke õlisid, mis muudavad naha pehmeks ja siidiseks!

Handmade Vannipallide tootevalikust leiab igaüks kindlasti endale oma lemmiku. Käsitsi valmistatud vannipallid on tasukohaseks ja meeldivaks kingituseks heale sõbrannale või perele.

Tutvu ka Vannipallide Facebookiga ja Instagramiga.