Reklaam sulgub sekundi pärast

VAIMNE TEEJUHT STELLA SHAKTI: kosmiline voog toob uue alguse

Stella Shakti nimetab ennast ise inspiratsioonitoojaks ning usub, et igaühe õpetaja siin maailmas on tema enda süda. Teda võib vabalt nimetada ka vaimseks teejuhiks, šamaaniks, kaardilugejaks või hoopis sensitiiviks. Juba 20. märtsil saab alguse kevadine pööripäev, enne seda on aga Stella sõnul imeline aeg oma elu korrastamiseks. Koos pööripäevaga saabub aga uus ja põnev aeg.

"Kevadine pööripäev algab 20. märtsil vastu 21. märtsi. Enne seda on väga kasulik võtta endale rahu aega, et korrastada enda kodu, enda mõtted ja otsused. Uute alguste kosmiline voog on aga toomas täitsa uusi kogemusi! Ilmselt midagi sellist, millest Sa pole veel unistadagi osanud... Mida korrastatum on Su elu, seda selgemalt saab energia Sind jõustada!

Mul on tunne, et see praegune ajastu on nagu üks väga pikale veninud pidu. Pidu toimub džunglis, mis on täis kõige imelisemaid olendeid. Kui kunagi tsivilisatsiooni kõrgajal selle buugivuugiga alustasime, siis teadsime, et läheb pimedaks, et me tüdineme, et me igatseme juba hommikut, aga öö otsa tantsida tundub ju ka nii mõnna. Aga siis tuleb juba vässu ja tahaks mõnusalt pikutada... ja tahaks veel sadat asja, täitmata ihad koputavad kõik tšakrauksed läbi, tundub, et peab kõike saama nüüd ja kohe. Aga on veel hämar.

Tulevad esimesed koidukiired, tähed sulavad tagasi taevakaarde ja ilmuvad esimesed värvid. Järsku on kõik paista hoopis uues valguses. Kuskilt ilmuvad välja täitsa uutmoodi rütmid, uued kaaslased, uued nägemused, uued mõistmised. Ja siis tõuseb päike. Pole enam kahtlust, et kõik saab täiesti uueks. Kõik on justkui sama, aga see, kuidas kõike näeme, on täiesti muutunud!

Valgus on väljas. Valgus on sees. Me kogeme kollektiivse Valgustuse ajastut ja see on imeline kogemus! Kes iganes selles kaasa lüüa tahab, see on võimas ja väärtuslik, enneolematu ja ainulaadne ja Sul on selles oluline roll mängida," kirjeldab Stella saabuvat kevadet ja selle mõju.