Reklaam sulgub sekundi pärast

VALGAS PIDI NAINE SÜNNITAMA keset põlluäärset teed

Selle aasta esimesel juulil sai Valga sünnitusosakonnast ajalugu ja seda vaatamata asjaolule, et kohalikud olid loomulikult selle vastu, sest see tähendaks, et sünnitama tuleb minna kas Tartusse või Võrru. Ei läinud kaua, mil esimene sünnitaja pidi otse põlluäärel sünnitama, sest nad lihtsalt ei jõudnud haiglasse.

Selle aasta 1. juulil sai Valga sünnitusosakonnast ajalugu ja seda vaatamata asjaolule, et kohalikud olid loomulikult selle vastu, sest see tähendaks, et sünnitama tuleb minna kas Tartusse või Võrru. Ei läinud kaua, mil esimene sünnitaja pidi otse põlluäärel sünnitama, sest nad lihtsalt ei jõudnud haiglasse.

Nimelt edastab Facebookis keskkond Infox Live, et eile leidis aset esimene EV 100 Valga põllusünnitus.

Valga kandist pärit naise sünnitus tuli kiirabil vastu võtta maantee ääres. Kiirabi sõitis Valga sünnitajale vastu ja kohtus viimasega Elva ja Rõngu vahel, Tartuni jäi veel 32 km. Tartu kiirabi juht lubas karistuseks lahti lasta töötaja, kes juhtumi sotsiaalmeedias avalikuks tegi.

Antud juhtumit on kommenteerinud ligikaudu sada inimest ning arvamusi on seinast seina, kuigi enamasti ollakse arvamusel, et Valga sünnitusmaja on hädavajalik ja tuleks uuesti avada.

Irooniliselt visatakse ka nalja, et nüüdsest alates sünnitavad kõik Valga naised autos ja sellest saab uus tava.

Postitust ja kommentaare näed ka Facebookis siin