Reklaam sulgub sekundi pärast

VALGUSELEMENDID, mis löövad toa särama

Kas kottpime öö on masendav ja rusuv või hoopis romantiline ning muinasjutuline? Õige vastus on tegelikult iga inimese enda kätes. Pimedasse õhtusse saab väga lihtsalt erinevate põnevate valgustitega sära juurde tuua. Löö oma tuba särama juba novembris. 

 

Tavaliselt ääristatakse majad valguskardinatega ning toad küünaldega vahetult enne jõule. Samas, kui ägedad valgustused, laternad ja kaunistused on ostetud, miks mitte kasutada neid pikemat aega. Juba praegu on ideaalne aeg, mil üksildane pimedus muuta õdusaks romantiliseks kumaks.

Selleks osta jõuludeks mõeldud valgustid juba praegu valmis, kuid kasuta neid maagiliste valgustuselementidena mitte jõulukaunistustena. Riputa valgusketid (kliki siia!)  näiteks kardinapuu külge või loo kompositsioon kihvti kujuga vaasi. Kustuta laetuli ning õdus ja mõnus atmosfäär ongi garanteeritud. Koduekstras on novembrikuu lõpuni väga head pakkumised just valguskettidele ja valguskardinatele.


Säravad ja valgusküllased dekoratsioonid

Teised väga ilusad ja stiilsed valguslahendused on erinevad dekoratsioonid. Näiteks kujukesed ja valguspuud. Koduekstras on juba praegu saadaval jõulutemaatilised metsloomakujud. Sellised kujud loovad väga romantilise ning lokaalse valguse erinevatel pindadel nagu akna- või söögilauad. Kindlasti võiks toanurgas kasvõi aasta läbi särada valguspuuTegumoelt on see justkui raagus puu, mis on ehitud erinevate tuledega. Puuvõra kuju annab väga hea lähtepunkti tulede harmoonilisele paigutusele. Tänu sellele näebki kogu kompositsioon väga terviklik välja. Lisaks võib selliseid puid edukalt kasutada ka jõulupuu asemel. Eriti sobib selline lahendus nendele inimestele, kellel on pigem minimalistlikus stiilis moderne maja või korter. Puid on erineva kõrguse ja tegumoega. Suuremad asetatakse põrandale ning väiksemad lauale või kummuti peale.