Reklaam sulgub sekundi pärast

Valides päikeseprille: mida silmas pidada?

Suured ja glamuursed prillid, säravad-sportlikud värviliste klaasidega prillid, aviaatoriprillid... Sel hooajal on erinevate disainerite kollektsioonid kiftid - nii head valikut erinevatele maitsetele ja elustiilidele ei ole tegelikult varem täheldanudki.  Nii et, have fun finding your favourites!

Mida silmas pidada valides päikeseprille? Suured ja glamuursed prillid, säravad-sportlikud värviliste klaasidega prillid, aviaatoriprillid ... Sel hooajal on erinevate disainerite kollektsioonid kiftid - nii head valikut erinevatele maitsetele ja elustiilidele ei ole tegelikult varem täheldanudki.  Nii et, have fun finding your favourites!

1. Värv

Üldiselt valitakse päikeseprillid neutraalsetes toonides, et neid oleks lihtne iga outfit'iga sobitada. Kuid miks mitte soetada endale üks lõbus paar, millega ülejäänud välimust ergastada? Vali värv, mis sobib hästi sinu naha- ja juuksetooniga.

 

2. Kuju

Oi, neid on palju. Ovaalsed, kandilised, kiisusilma rõhutavad, lenduriprillid ... Millist valida? Tuleb proovida! Tihti on nii, et ajakirjast nähtud prillid tegelikult endale ette ei sobi. Üldiselt sobivad teravamate näojoontega hästi just ümarad ja ovaalsed raamid ning vastupidi.

 

3. Stiil

Neutraalsed, klassikalised või hoopis värvilised ja kivikestega kaunistatud prillid? Valik on sinu, peaasi, et enne ostmist ette proovid! Mina soovitaks igaks hooajaks leida 2-3 paari prille, mida erinevate outfit'idega lihtne sobitada on.

 

4. Värvilised klaasid

Sel hooajal on lisaks raamidele palju ka värvilisi klaase. Minu lemmikud on sinised ja oranžikas-punased klaasid. Värvid on küll kiftid, kuid need muudavad seda, kuidas maailma läbi oma uute aksessuaaride nägema hakkad. Viimast fakti tasub eriti sõidukijuhtidel ja ka spordiharrastajatel silmas pidada.

 

5. Polariseeritud klaasid

Kui sa pole varem polariseeritud klaasiga päikeseprille kandnud, siis soovitan soojalt. See võib olla uskumatu, kui palju paremini nendega näeb! Muid variante tegelikult näiteks autoga sõitmiseks ei soovitakski. 

 

6. Mugavus

Muidugi mugavus! Ainult ilust pole päikeseprillide juures tõesti palju kasu, kuna üldiselt kannad neid ju tunde järjest. PS! nina juurest kruvidega kinnitatud prillidesse jäävad tihti juuksed kinni, mis võib üsna frustreerivalt mõjuda.

 

7. UV-kaitse

Tegelikult võiks see punkt pigem esimeste seas olla. Vahet pole, kui vinged mõned prillid ka välja ei näe, UV-kaitse peaks neil kohe kindlasti olema. Kui sa muidugi tulevikus vabatahtlikult silmaopile või enneaegselt kortsusüste ei soovi saada ... 

 

Vaata pilte SIIT

Allikas: allwomanstalk.com

Triin Tulev