Reklaam sulgub sekundi pärast

Vallalistele kaunitaridele: osta mees heategevuslikult oksjonilt

Sa oled vallaline ja rõõmsameelne, tubli ja töökas, ilus ja edukas naine. Aga millal sa oma päevakavva midagi ulakat ja meeldajäävat mahutasid?  Suure tõenäosusega ei ole sul veel ka plaane sõbrapäevaks. Meil on sulle superlahe ja natuke pöörane idee- kui tahad sõbrapäeval õhtut veeta heas seltskonnas, osta endale B-Turu heategevusoksjonilt selleks õhtuks mees, kes viib su restorani sööma ja on ka muidu viisakas ja viks. Valisime sulle oma laiast tutvusringkonnast välja neli väga lahedat, kena, tarka ja edukat meest, kelle meelitasime meie heategevusokjsonil kaasa lööma

Sa oled vallaline ja rõõmsameelne, tubli ja töökas, ilus ja edukas naine. Aga millal sa oma päevakavasse midagi ulakat ja meeldajäävat mahutasid?  Suure tõenäosusega ei ole sul veel ka plaane sõbrapäevaks. Meil on sulle superlahe ja natuke pöörane idee  kui tahad sõbrapäeval õhtut veeta heas seltskonnas, osta endale B-Turu heategevusoksjonilt selleks õhtuks mees, kes viib su restorani sööma ja on ka muidu viisakas ja viks. Valisime sulle oma laiast tutvusringkonnast välja neli väga lahedat, kena, tarka ja edukat meest, kelle meelitasime meie heategevusokjsonil kaasa lööma

Buduaari populaane kauplemiskeskkond B-Turg pani sõbrapäeva eel oksjonile 4 head Buduaari sõpra ja superlahedat vallalist meest, kelle veensime meie sõprapäeva hullumeelses heategevusprojektis kaasa lööma. Kindlasti küsid sa, et miks  peaks üks normaalne mees laskma end oksjonil maha müüa ja üheks õhtuks välja rentida? Vastus on lihtne: esiteks on see lõbus võimalus originaalselt ja meeldejäävalt sõbrapäeva õhtut veeta. Teiseks, see on võimalus teha päris paljudele heameelt, kes sel õhtul üksi oma murekoorma all nukrutsevad, sest kogu heategevusoksjoni raha läheb Tallinna Naisteabi turvakodusse sõbrapäeva pidulaua katmiseks. Ja kolmandaks – kunagi ei tea, mida ilusat võib alata ühest kohtumisest. Igatahes pakume sulle väärt kaupa ja soovitame sellesse suhtuda kui lõbusasse mängu mitte tutvumisteenuse vahendusse. 

 

Oksjoni reeglid

Oksjonil saad pakkumisi teha, kui oled Buduaari kasutajana sisse loginud ja enda isiku autentinud. Oksjon kestab kuni 8.02 ning pärast seda selgub iga oksjoni võitja. Oksjoni võitja saab tema poolt valitud noormehega minna sõbrapäeva õhtusöögile. Lisaks kingime sulle kinopiletid väärtfilmide kinno Artis, kuhu saad ise kuu jooksul valida nii kaaslase kui filmi, mida tahaksid vaatama minna. Õhtusöögi kohaks on valida kahe pealinna restorani vahel – kes armastab sushit, eelistab kindlasti Tallinna armastatud sushirestorani Sushi House. Kes aga hindab head veinielamust ja eelistab enne maitsvat õhtusööki vanalinnas jalutada, peaks valima õhtusöögiks Wine Library.

Kordame veelkord üle, et võitja poolt tasutav summa läheb Tallinna Naisteabi keskusele mõnusa sõbrapäeva pidulaua katmiseks ning sõprapäeva õhtusöögi eest maksma ei pea. Aga oma jalustrabava sõbrapäeva-look'i eest pead ise hoolt kandma. Õhtusöök on isiklik, st seda Buduaar ei kajasta ja samuti ei kajasta me isikute andmeid, kes oksjoni võidavad. Oksjonil võib pakkumist teha ka mõne oma sõbranna eest, ostes kohtingukaaslase sõbrapäeva õhtuks hoopis oma ilusale, toredale ja targale sõbrannale. Isegi kui otsustad mingil põhjusel, et ei soovi sõbrapäeva õhtusöögile minna, siis tuleb oksjoni võitjal tasuda kogu võidusumma. 

PS! Palume nii kommentaatoritel kui oksjonil osalejatel meeles pidada, et see on eelkõige lõbus mäng vallalistele mitte kosjakontori reklaam. 

Aga nüüd, vallalised kaunitarid, asuge kaubaga tutvuma. B-Turu kompude heategevusoksjonile pääsed SIIT.