Reklaam sulgub sekundi pärast

VALUS LÖÖK: naine leidis uue mehe vaid 6 päeva pärast uhket pulmapidu

40-aastane Šotimaalt pärit Andy Mitchell pani enda ja oma 21-aastase mõrsja Meaghani abielusõrmused internetti müüki, kui viimane leidis endale uue mehe vaid kuus päeva pärast uhket pulmapidu. Kõigele lisaks oli naise uueks meheks Andy vana sõber, kirjutab Daily Mail.

Mehe südantlõhestav lugu tuli avalikuks, kui ta pani paari abielusõrmused müüki kohalikus Facebooki rühmas. Andy väitis ajalehele antud intervjuus, et mõrsja pettis teda vana sõbraga juba tüdrukuteõhtul. Meaghan seevastu lükkas selle väite ümber ja sõnas, et nad veetsid esimese ühise öö alles pärast abiellumist. 

Naine tõi kiire lahkumineku ühe põhjusena välja selle, et uus mees on voodis tunduvalt parem kui Andy. Uus paar teatas Andyle asjast telefoni teel. "Ta ütles mulle, et soovib mu naise mult ära viia. Soovisin talle palju õnne, sest seda läheb tal vaja," rääkis Andy. 

Andy ja Meaghan olid enne abiellumist olnud koos umbes kaks aastat. Lisaks vaimsele stressile sõnas mees, et sattus mõrsja lahkumise tõttu ka suurtesse majanduslikesse raskustesse. Mehhikos peetud pulmad läksid peigmehele maksma terve varanduse. 

Vaata pilte paarist siit