Reklaam sulgub sekundi pärast

VANAEMA SEKSIS ÜLE 3000 MEHEGA ja oli samal ajal õnnelikult abielus

Kuigi Inglismaal elava vanaema jutt tundub võõras, tekitab see siiski uudishimu. Kas Marie ja Barry suhe on tõepoolest nii avatud nagu nad mõista annavad? Loe ja otsusta ise.

63-aastane Marie Calvert rääkis ajakirjale Guardian, et on oma eluea jooksul seksinud üle 3000 mehega (või midagi sinnapoole, päris täpset numbrit ta enam ei mäleta) ja on kogu selle aja olnud õnnelikult abielus. Ja midagi pole toimunud abikaasa eest varjatult, vaid täielikus teineteise mõistmises.

Marie on abikaasa Barryga olnud koos 48 aastat, alates 15-eluaastast saadik. Neil on lapselapsed ning abikaasa on naisele maailmas kõige tähtsam. Natuke enne kolmekümneseks saamist tegid nad ühise kokkuleppe, et võivad seksida ka teiste inimestega.

"Me ei aseta seksi pjedestaalile. Seks ja armastus ei ole sama asi. Ei ole loomulik seksida 60 aastat sama inimesega. Elus peab eksperimenteerima ja omama erinevaid kogemusi."

Kõik sai alguse paarivahetusest

Kogu kokkulepe sai alguse peost, kus vahetati partnereid. Esialgu närveerisid nad pelgalt mõttest, kuid juba esimesel korral jäid nad sõltuvusse. 90ndatel otsustasid nad rajada oma kodulinna klubi, kus saab partnereid vahetada ning seda klubi peavad nad siiamaani.

Põlveliigese operatsiooni tõttu on Marie pidanud hoogu maha võtma. Varasemalt võis tal aasta jooksul olla üle saja erineva partneri, kuid eelmisel aastal oli tal neid vaid kolm. Naine ei kahetse midagi, kuid oleks soovinud sellise eluviisiga juba varem algust teha.

"Ma ei harrasta seksi töö pärast, vaid see on minu kirg. See on kõige mõnusam, inspireerivam ja nauditavam viis, kuidas aega mööda saata. Mõndadele naistele meeldib sulgpall, mõndadele jooga. Mulle meeldib seks," sõnas Marie.