Reklaam sulgub sekundi pärast

VAPUSTAV VIDEO! Simon Cowell jäi noorukese koolitüdruku esitust kuulates sõnatuks

13-aastane Inglismaalt pärit koolitüdruk Courtney Hadwin osales hiljuti "America's Got Talent" eelvoorus. Nooruke tüdruk rabas oma võimsa lauluhäälega nii kohtunikke kui ka publikut. Ühele kohtunikest meeldis Courtney hääl aga lausa sedavõrd, et too vajutas kuldset nuppu. See tähendab, et tüdruk sai automaatselt otsesaadetesse edasi. 

Courtney oli lavale astudes väga tagasihoidlik ning kui Mel B tüdrukult uuris, kas ta ka närvis on, tunnistas esimene, et on küll. Kui Courtney aga suu lahti tegi ja laulma hakkas, kadus tagasihoidlikkus ning ta jahmatas oma vapustava häälega kõiki saalisolijaid. Tema esitus oli lausa sedavõrd võimas, et publik tõusis saalis püsti ning elas tüdrukule juubeldades kaasa. 

Publik polnud ainus, kes sõnatuks jäi - ka kohtunikel vajus Courtney't kuulates suu lahti. "Põrgu päralt, Courtney, sa oled vapustav," kommenteeris kohtunik Simon Cowell ning võrdles Courtney häält lõvi omaga.

Kohtunik Howie Mandel oli tüdruku häälest aga sedavõrd sisse võetud, et vajutas kuldset nuppu ning tüdruk pääses automaatselt edasi otsesaadetesse. 

Courtney Hadwin esitas talendisaates Otis Reddingu pala "Hard to Handle".