Reklaam sulgub sekundi pärast

VÄRSKE BUDUAAR kaanestaar Mart Helmega osutus aprillinaljaks!

HEAD ESIMEST APRILLI!
Buduaari aprillikuu ajakirja kaanestaar on poliitik Mart Helme. Miks sel korral on kaanel mees ja miks just tema? Vastus on väga lihtne! Iga Buduaari ajakiri valmib koostöös meie lugejatega, kes saadavad oma soove, kelle kohta sooviksid nad kõige rohkem lugeda. 

Lugejad ei pea pettuma, sest nii avatud intervjuud naistest, rahast ja unistustest ei ole Mart varem kellelegi andnud. Lisaks leiab ajakirjast ka ägeda kaanestaari pildiseeria, kus võib näha ka kõiki Mardi luksusautosid ja kirgliku jahimehe relvakogu. 

Aga see pole kaugeltki veel kõik. Kevadnumbrist saab lugeda ka sellest, mida on meil bikiinivormi saavutamisel õppida gei-meestelt ning kuidas saada suveks vallatuid lokke. Kindlasti tasub läbi lugeda soovitused, kuidas oma kodulaenust vabaneda. Nii uskumatu, kui see ei tundu, siis just seks võib olla kõikide naiste võidukaks loteriipiletiks.

Põnev pihtimuslugu räägib eestlannast Ave-Mariast, kes on Eestisse aidanud integreeruda ligi 20 pagulasel, nendest kahe Süüriast pärit vennaga elab ta koos ja kasvatab nende ühiseid lapsi. "Õnn ilmutab end igaühele erinevalt ja ma võin öelda, et  see on minu õnnelik peremudel. Kõigil on tänapäeval mitu meest ja naist, mis vahet seal on kas salaja, üksteise järel või korraga," selgitab naine oma edukat kooseluvormi Buduaarile ning soovitab ka teistel naistel kooselu kahe mehega korraga proovida. "Kooselu kahe mehega tähendab ka suuremat sissetulekut kogu perele." 

Kuidas jõuaksid sina suhtesse, mis sind õnnelikuks teeks?  Panime kirja 10 käsku fertiilses eas naisele. Loe ja mõtle, kas oled selleks valmis! Juhul, kui tunned, et need käsud sulle täna ei sobi, siis pole hullu  värskest numbrist leiad ka teaduslikud tõestused selle kohta, et üksikud naised on kõige õnnelikumad.