Reklaam sulgub sekundi pärast

VÄRSKE EMA POSTITAS Instagrami pildi – selline näeb keha välja vaid tunde pärast sünnitust! Foto

Kolme lapse ema soovib oma Instagrami pildiga meelde tuletada, et on täiesti normaalne, kui keha ei taastu pärast sünnitust.

Kas keegi meist kujutas endale ette, et naise keha ei muutu pärast sünnitust? Austraaliast pärit ema soovib meelde tuletada, et üheksa kuu jooksul toimuvad naise kehas äärmuslikud muutused. On täiesti normaalne, et sellest ei taastu hetkega, kui üldse. Ta õppis alles peale kolmanda lapse sündi oma keha hindama.

Instagramis avaldatud foto alla kirjutas Elise Raquel, et on praegu kõige haavatavam. Kolmanda lapse sünnist on möödas vaid mõned tunnid. Kuigi Elise oli pärast eelmisi sünnitusi peitnud kõik füüsilised muutused oma kehas, oli ta nüüd valmis tervele maailmale näitama, milline on naise keha tegelikult pärast sünnitust.

"Pole sugugi kerge minna lapsega koju, kui pead ikka veel kandma rasedariideid. Esimese lapsega arvasin, et mu kõht tõmbub tagasi. Kuid arvake mida - see ei tõmmanud," kirjutas ta.

Varem vaatas ka tema sotsiaalmeedias teisi emasid ja kuulsuseid, kes esitlesid oma sünnitusjärgset figuuri, nagu nad poleks iial rasedad olnudki. Elise arvas, et ka tema on üks neist õnnelikest naistest.

"Mul võttis aega kolm rasedust, et saaksin aru, et sünnitusjärgsed muutused pole midagi sellist, mida peaks peitma ja häbenema. Olen uhke, mida mu keha on mulle andnud ja mida see on ohvriks toonud!"

 

allikas: Independent

[gallery ids="1880684"]