Reklaam sulgub sekundi pärast

VAU, MIRTEL POHLA, kus sa oled?

Laupäeva pärastlõunal lummas näitlejanna Mirtel Pohla kõiki oma fänne imekauni fotoga, mis ta oma Instagrami kontole üles riputas. Pilt oli niivõrd maaliline, et tekkis küsimus, kus selline koht asub. Ega ometi mitte eestis? 

Laupäeva pärastlõunal lummas näitlejanna Mirtel Pohla kõiki oma fänne imekauni fotoga, mille ta oma Instagrami kontole üles riputas. Pilt oli niivõrd maaliline, et tekkis küsimus, kus selline koht asub. Ega ometi mitte Eestis? 

Pildi juures olevast kommentaarist selgub, et antud kaunis vaade pärineb tõepoolest Eestist. Nimelt tuleb välja, et Mirtel viibib hetkel Saaremaal ning hingematvalt kaunis loodusfoto ongi just seal, täpsemalt Sõrve sääre tipus jäädvustatud.

Mirtel külastas laupäeval avatud Sõrve majakat, mille 242 trepiastet viivad 45 meetri kõrgusele vaateplatvormile ja sealt ülevalt nii äge vaade avanebki!
Mirteli Instagrami kontolt on näha, et ta on lähiajal veetnud aega ka päikeselises Kuressaares, kuid siiski ei tegele ta pelgalt puhkamisega. Nimelt annab ta sealses Sadama aidas populaarse teatritüki "Madu oma rinnal" viimaseid etendusi.

Kaunis foto, mis on tehtud Saaremaal, Sõrve majaka tipus: