Reklaam sulgub sekundi pärast

VENEMAAL POOLFINAALI JÕUDNUD Uku Suviste paljastas oma edu saladuse

Kui 30 aastat tagasi oli tavaline, et meie noored lauljad tegid suuri tegusid ka Venemaa avarustel, siis viimasel ajal ei ole seda täheldada olnud, kui mitte rääkida Anne Veskist. Nüüd on aga asjaolud muutunud, sest Uku Suviste murdis end miljonite televaatajate silme all idanaabrite talendisaate poolfinaali, vahendavad Uudised.ee.

Uku avalikustas, et kogu imeline teekond oleks jäänud olemata, kui teda poleks utsitanud üks sõber. "Kes mu tähelepanu üldse äratas, oli üks sõber, kes küsis, et: "Uku, kuule, miks sina sinna ei lähe? Mine proovi ka"," rääkis laulja on teekonnast Venemaa talendisaatesse "The Voice."

Laulja teekond pole aga olnud lihtne.  "Väga hea meel on, aga nüüd on ka nii, et eile õhtul lõppes saade, 11-12 tulime sealt ära. Täna olen hommikust juba siin proovis," kirjeldas Eestisse tagasi sõitnud Uku oma kiiret graafikut. Õhtul tuli tal esineda juba Anne Veskiga Saku Suurhallis.

"Täna öösel sõidan juba tagasi poolfinaaliks valmistuma, kuigi pidin juba täna olema," lisas ta. Selline hullumeelne graafik Ukul olnud juba septembrist saadik ning vaikselt hakkab mees sellega ka harjuma. 

"Kuskil tagatoas istub mul juba väsimus sees ja ma võibolla tundsin seda oma eilse esinemise ajal. Ma ei usu, et see oli minu kõige teravam esinemine, aga ma usun, et leian selle puhkeaja enda jaoks ja saan rahulikult välja puhata, keskenduda ja ehk teha paremini."

Uku arvab, et see, mis eristab teda teistest ja teeb ta edukaks on see, et ta on pärit Eestist.