Reklaam sulgub sekundi pärast

Victoria Beckham – kõige maitselagedam staar

Los Angeles'e karmim moekriitik Mr. Blackwell avaldas just oma 48nda listi kõige maitselagedamatest inimestest. Kui kümme aastat tagasi kutsus mees Spice Girls'e lausa moeõudukateks, siis pole ta Victoria „Posh Spice“'i siiani rahule jätnud. Nimelt on Victoria hõivanud edetabeli esimese koha.

Mürgise ütlemisega kriitik Mr. Blackwell on ise olnud kleididisainer kuulsate ja rikaste jaoks. Esimese TOP 10 koostas ta juba 1960ndal aastal. Alates sellest on tema mõju moemaailmas kasvanud.

Nimekiri, mida Beckham juhib, avaldati alles sel teisipäeval(8ndal jaanuaril). Moeteadlikul Blackwellil oli Victoria kohta paljutki öelda. „Unustage moe Spicegirl, seeliku kandmisest peaks talle piisama! Ühed liiga lühikesed ja liibuvad seelikut üksteise järel, Posh ikka suudab...,“ seletab Blackwell oma otsust.

Endast „superstiilse“ imago kujundanud Beckham reageeringut veel ei näidanud, vastatud pole ka tema esindajale, Cheryl Maiselile, saadetud meilile. Ja ega Beckhami suhted moekriitikuga vist parimad polegi, sest juba 1998ndal aastal oli Spice Girls terve trupiga nimekirja TOP 1. Blackwell nimetas neid kui „ainukesi elanikke maailmas, kel puudub igasugune maitse“.

Seekordses TOP 10-s olid esindatud veel teisel kohal Amy Winehouse, kolmandal Mary Cate Olsen ning neljandal Fergie. Veel leidsid listis oma koha Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan ja Alison Arngrim. Kusjuures huvitav on veel see, et listist puudus Britney Spears, kes on sinna varem palju kordi kuulunud.

Siiski „it's not all bad“, Blackwell koostas ka positiivselt meelestatud Fabulous Fashion Independents listi, kuhu kuulusid Reese Witherspoon, Jemima Khan, Beyonce, Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman, Katie Holmes, Kate Middleton, Katherine Heigl ja Cate Blanchett.


/Liisa Ennuste/