Reklaam sulgub sekundi pärast

VICTORIA BECKHAM rääkis ausalt ja avameelselt abielu lahutuse teemal

Juba mõnda aega on spekuleeritud Victoria ja David Beckhami abielu purunemise teemal ning Davidil on välismeedia sõnul olnud ka mitmeid armukesi, kuid paar ise pole antud teemal sõna võtnud. Nüüd aga rääkis Victoria viimaks avameelselt abielu lahutuse teemast.


Juba mõnda aega on spekuleeritud Victoria ja David Beckhami abielu purunemise teemal ning Davidil on välismeedia sõnul olnud ka mitmeid armukesi, kuid paar ise pole antud teemal sõna võtnud. Nüüd aga rääkis Victoria viimaks avameelselt abielu lahutuse teemal.

Victoria tõdeb, et kõik need jutud, mis tema ja Davidi abielu purunemist meedias ringlevad, on tegelikult väljamõeldised. Victoria tunnistab, et ta teeb kõik, mis ta suudab, et olla parim ema ja abikaasa.

"Ma üritan olla parim naine ja ema. Ma üritan olla parim professionaal. Koju jõudes üritan alati telefoni kohe käest panna, et veeta aega oma laste ja Davidiga," ütles Victoria Forbes'i üritusel.

Victoria lisab, et David toetab teda kõiges. "Me oleme kõiges võrdsed, mis me kodus ja lastega koos teeme. Kui mind ei ole kodus, teeb David lastele süüa ja muud vajalikku, mida mina muidu teen. Mul on minu imelise abikaasa toetus."

Abielu lahutuse kohta ütles Victoria, et mingit lahutust ei ole. "Siin ei ole mingit teadet lahutusest. Ei ole mingit lahutust."