Reklaam sulgub sekundi pärast

VIDEO: ALLAN KEIANI MENUROMAAN “Kuidas rikkalt surra?” sai kauni tunnuslaulu

Meelelahutusmekas Hollywoodis on saanud aastatega kombeks, et pea kõiki hitipotentsiaaliga filme saadab ilmumise eel teemakohane soundtrack ehk tunnuslaul. 

Need, kes lugenud, teavad, et põnevuse poolest on kirjanik Allan Keiani noorte krimiromaanid võrdväärsed märulifilmide stsenaariumitega. "Erinevalt sajanditagusest ajast saame nüüd valida, kas vaadata filmi või lugeda raamatut, mistõttu peavad kaasaegsed raamatud suutma mängufilmidega võrdväärselt konkureerida. Põnevuse arvelt mina kompromisse ei tee," sõnab viie raamatu autor kindlameelselt, kelle viimase romaani "Kuidas rikkalt surra?" kordustrüki ilmumist saadab samanimeline popballaad.

"Mul on au olla esimene Eesti kirjanik, kelle romaani saadab kaunis tunnuslaul," räägib ameerikalikku trendi järginud kirjamees õhinal. "Loodan siiralt, et äsja valminud lugu ja raamatu pealkirjast inspireeritud muusikavideo aitavad teost ka nendele tutvustada, kes pole seni jõudnud veel raamatut lugeda. Lihvisin laulusõnu pikalt ja olen lõpptulemusega väga rahul. Liigutavad värsid ja maalilises Kõue Mõisas filmitud teemakohane muusikavideo toob raamatukangelastest välja ridade vahele peidetud salapärased loomused," täpsustab Keian.  Lüürilist duetti esitab autori kõrval noor lauljatar Kethrin Urbas.

Kuidas teile meeldib?